Adrian Streinu-Cercel, fost manager la Balș: În ultima perioadă nu au fost probleme cu căldura/

1 lună in urmă 27

Fostul manager al Institutului Matei Balș din București, Adrian Streinul Cercel, actual senator PSD, a declarat, vineri dimineață, la Antena 3, că instituția medicală nu a avut probleme cu lipsa căldurii în ultima vreme, iar ultimele verficări tehnice ale spitalului datează din ”noiembrie-decembrie”.

Cercel a mai declarat că este imposibil să spună dacă incendiul a pornit de la un reșou, așa cum se vehiculează în anumite medii, pentru că ”sunt aparținători cărora le spui să nu facă ceva, dar ei fac”. Fostul manager a mai declarat că în secția afectată de incendiu erau internați pacienți infectați cu COVID-19, cu forme medii și severe:

”Ce s-a întâmplat este devastator. Sincere condoleanțe familiilor greu încercate și felicitări colegilor de la Balș pentru modul în care au reacționat. În toată cladirea respectivă erau internați pacienți Covid în stare medie și gravă, conectați la oxigen. Toate camerele au suplimentare de oxigen printr-un sistem nou instalat. este din noiembrie, decembrie, revizuirile au fost făcute în mod constant. În ultima perioadă nu au fost probleme cu căldura. Noi suntem în curs de a ne pune centrală proprie. Mi-e greu să spun dacă a fost de la un reșou, pentru că sunt aparținători cărora le spui să nu facă anumite lucruri, dar le fac”, a declarat Streinu Cercel miercuri dimineață.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă