Adrian Ropotan și-a amintit cum a scăpat de furia fanilor dinamoviști, după episodul „Steaua e numai una”: „Dacă o iau, să o iau de la ei!”

4 săptămâni in urmă 1

În noiembrie 2008, Cristi Pulhac, Adrian Ropotan și Gabriel Torje au fost surprinși fredonând o manea dedicată rivalei Steaua. Ropotan își amintește cum a scăpat de furia fanilor în perioada imediat următoare. 

Adrian Ropotan, despre momentul „Steaua e numai una”

„Era meciul cu FC Argeş, parcă! Era o ceaţă nebună. Am zis, bă, am scăpat, nu prea mă văd ăştia pe aici, nu prea mă înjură aici. Era antrenor domnul Mircea Rednic şi m-a şi schimbat în minutul 70 şi ceva. Şi au început. Am luat-o aşa frumos pe lângă teren. Mi-am luat drumul mai lung, dar nu prin faţa galeriei. Dacă o iau, o iau de la persoanele care nu prea sunt aici. Până am ajuns la tunelul de la vestiare, aveam frigiderul plin. Dacă ne raportăm la momentul de faţă e o chestie amuzantă.

E o perioadă din viaţa mea care a trecut, o să o povestesc copiilor, nepoţilor. Am în minte acum toată acţiunea. Era cu un aparat de fotografiat. Era iubita unui invitat. Nu am realizat că suntem filmaţi. Am zis, bă, stăm în casa omului, nu are ce să se întâmple. Am zis că putem să ne dăm arama pe faţă. S-a cântat, dar a fost o glumă. A fost pus şi o manea cu Dinamo. Unii cântau, alţii nu cântau că erau muţi. Erau puţin ameţiţi", a declarat Adrian Ropotan, conform AS. 

S-a întâmplat, a fost o glumă. Eram tineri. Am avut o problemă financiară, în primul rând. Am avut o amendă de 5.000 de euro. I-am plătit, ne-am asumat. Erau mici salariile, la Dinamo am pornit cu biletul de autobuz
- Adrian Ropotan

VIDEO. Ropotan despre maneaua cu Steaua și o întâmplare bizară în Rusia: ”Mi-au dat un CD cu imnul!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

A negociat cu DDB și vrea în continuare să revină la Dinamo: „Mi-au spus că revin cu un telefon. Sigur mă voi întoarce!De ce sumă mai are nevoie Dinamo pentru a plăti toate datoriile: „Suntem tot mai aproape!”

Cum arată soția lui Pavel Stratan.Acum e clar de ce nu apare niciodată cu ea în public, ci doar cu copiii

Libertatea

Playtech: Mircea Lucescu, scandal uriaș în Ucraina. Ce a pățit antrenorul român: e fără precedent în istorie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă