Adrian Ropotan a scăpat ca prin minune dintr-un accident rutier! A lovit cu pumnul într-o altă mașină din trafic

4 săptămâni in urmă 23

Adrian Ropotan, fostul fotbalist de la Dinamo, a fost la un pas de a fi lovit de o mașină de teren chiar pe trecerea de pietoni.

Fostul jucător a crescut la juniorii clubului Dinamo, alături de Cristian Pulhac și Ștefan Radu, iar apoi a devenit titularul postului de închizător în echipa dinamovistă.

A câștigat alături de Dinamo București titlul de campion al României în 2007. A fost transferat la Dinamo Moscova în 2009 pentru 3 milioane de euro.

Adrian Ropotan a scăpat ca prin minune dintr-un accident rutier! A lovit cu pumnul într-o altă mașină din trafic

Paparazii Spynews l-au urmărit pe fostul fotbalist zilele trecute, asta după ce și-a parcat mașina pe o stradă din Capitală și s-a îndreptat rapid spre un exchange.

„După ce s-a asigurat din stânga și din dreapta că e lăsat să treacă pe trecerea de pietoni, Adrian Ropotan a dat să pășească pe trecere, însă aproape că a fost la un pas de a fi lovit de o dubă care nu s-a asigurat și era cât pe ce să-l accidenteze pe fotbalist.

Norocul lui Adrian Ropotan a fost că s-a oprit chiar în fața mașinii care tot în acel moment a frânat cu putere”, scrie sursa citată.

Adrian Ropotan, nervos, a lovit cu pumnul în autoutilitară, extrem de iritat după care și-a văzut de drum.

Adrian Ropotan, implicat în celebrul caz „Steaua e numai una”

În noiembrie 2008, Cristi Pulhac, Gabi Torje și Adrian Ropotan, toți jucători în Ștefan cel Mare în acel moment, au fost surprinși la o petrecere fredonând piesa „Steaua e numai una”. După ce imaginile au apărut în spațiul public, cei trei dinamoviști au avut de înfruntat furia suporterilor, dar au primit și o amendă imensă din partea conducerii clubului.

Pulhac a povestit filmul întregului eveniment la ProSport Live. Fostul campion al României cu Dinamo spune că, la petrecerea de ziua lui Torje, aceștia au ascultat mai multe imnuri ale „rivalelor” lui Dinamo. „Am făcut și eu greșeli, nu-mi pare rău de nimic în general. Îmi pare rău de ce s-a întâmplat atunci, cu maneaua. Nu avea nimeni nicio vină, eram în casă, nu am ieșit în oraș.

Eram tineri! Am băut și noi un șpriț. S-au ascultat toate genurile de muzică și toate imnurile, iar când s-a dat, s-a dat doar cu asta. N-ai cum să spui că imnul Rapidului nu-ți place, e un cântec frumos. Și al Craiovei e frumos…”.

The post Adrian Ropotan a scăpat ca prin minune dintr-un accident rutier! A lovit cu pumnul într-o altă mașină din trafic appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă