Adrian Răspopa a murit. Pilotul a fost victima unui accident cumplit la Raliul Iașiului VIDEO

1 lună in urmă 42

Pilotul de raliuri Adrian Răspopa a murit în după-amiaza zilei de sâmbătă, 4 septembrie, după un accident foarte grav petrecut în timpul Raliul Iașiului.

Pilotul a murit în sala de operație. El a fost resuscitat timp de două ore. „S-a intervenit chirurgical și s-a făcut tot ce e medical și omenește posibil”, a declarat Diana Cimpoeşu.

Vestea a fost confirmată și de Federația Română de Automobilism Sportiv, care își arată condoleanțele.

„Conducerea Federației Române de Automobilism Sportiv, prezentă la fața locului, este în aceste momente alături de cei apropiați lui Adi și de sportivi în zona creată pentru Parcul Închis unde se păstrează un moment de reculegere. La nivelul Consiliului Federal s-a creat o comisie pentru a analiza circumstanțele și modul de intervenție la locul accidentului. Odihnește-te în pace, Adi!”, a transmis FRAS.


Proba specială a Raliului Iaşiului a fost întreruptă sâmbătă, 4 septembrie, după ce o maşină la volanul căreia se afla pilotul Adrian Răspopa a fost implicată într-un accident rutier în timpul circuitului din zona Hadâmbu.

Înregistrare cu un moment de pilotaj al lui Adrian Răspopa la Raliul Iașiului

O fotografie (jos) făcută după accident arată că mașina s-a lovit violent pe stânga, în partea pilotului și în dreptul stâlpului de susținere principal din compoziția roll-cage-ului. Imaginea mai arată că stâlpul este rupt la bază, iar caroseria a intrat mult înspre locul șoferului.

Citeste si:

 "Se fac eforturi susținute pentru menținerea în viață"

Accident teribil la Raliul Iașiului. Adrian Răspopa, unul dintre cei mai cunoscuți piloți români, dus la spital în stare critică

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă