Adrian Porumboiu, verdict clar: ”Ce-i lipsește FCSB-ului? Fotbalul!”. Când va mai câștiga echipa lui Gigi Becali campionatul

3 săptămâni in urmă 35

  • La Liga: Paradele anului, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Top goluri, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Adrian Porumboiu: "FCSB n-are nicio șansă la titlu"

"Oricum, tot ei (n.r. cei de la CFR Cluj) o să iasă campioni, că nu are cine. Eeee, FCSB? La FCSB e vorbă multă, e pentru can-can. Nu ia campionatul FCSB. Ce îi lipsește? Fotbalul.

Fotbalul e făcut să te facă un brand extraordinar de mare. Dar brandul e dat și de către suporteri, prin prezența lor, prin atitudinea lor.", a spus Adrian Porumboiu în exclusivitate pentru Digi Sport.

Adrian Porumboiu: "Dacă se va chema Steaua din nou, poate o să ia titlul"

CFR Cluj a câștigat ultimele patru titluri în Liga 1, iar Gigi Becali a "amenințat" de fiecare dată că FCSB va fi campioană. Însă Adrian Porumboiu îi taie elanul.

Fostul patron de la FC Vaslui știe când ar putea Gigi Becali să se bucure de un nou titlu de campion

"Cine nu pricepe treaba asta, e treaba lui. Dar e altceva să joci cu un brand când te cheamă Steaua, toată lumea caută Steaua. Și cei de la Parma au căutat Steaua când au trimis banii (n.r. pentru transferul lui Dennis Man).

Deci altfel vinzi de la o continuatoare a Stelei și altfel vinzi de la Voluntari. Cu tot respectul. Dacă se va chema Steaua din nou, poate o să ia titlul, dar până atunci, nu. Nu vreau să intru în lucrurile astea, dar nu le dau nicio șansă.

Mi-am spus părerea, că nu o să ia niciun campionat. Când Gigi stătea cu mâinile e piept, i-am spus: 'nu mai sta așa, că te obișnuiești', am râs amândoi la o emisiune, el spunea că o să rămână cu mâinile așa și nu o să iau eu campionatul. Eu stau cu mâinile așa, dar nu o să ia nici el niciun campionat, atât îi spun. Să nu se mai omoare cu treaba asta", a explicat Porumboiu.

La acea vreme, cu Costel Gâlcă antrenor, FCSB avea în lot jucători precum Arlauskis, Varela, Toșca, Latovlevici, Szukala Adi Popa, Stanciu, Sânmărtean, Chipciu, Cristi Tănase, Rusescu, Keșeru, Bourceanu, sau Tamaș.

Etichete: adrian porumboiu , gigi becali

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă