Adrian Porumboiu, supărat pe tricolori: „Vlad Chiricheș arăta ca o babă amorțită” + Acuze dure pentru Dennis Man

3 săptămâni in urmă 1

Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu rămâne un fan al selecționerului Mirel Rădoi, dar i-a muștruluit serios pe jucătorii naționalei de fotbal al României.

Armenia are maximum de puncte din primele sale trei meciuri în grupa preliminară pentru CM 2022, în timp ce România rămâne cu cele trei puncte obţinute în faţa Macedoniei de Nord (3-2).

În clasamentul grupei, după primele 3 etape, pe primul loc se află Armenia, cu 9 puncte, urmată de Macedonia de Nord (6 p), Germania (6 p), România (3 p), Islanda (3 p) şi Liechtenstein (0 p).

Adrian Porumboiu, supărat pe tricolori: „Vlad Chiricheș arăta ca o babă amorțită” + Acuze dure pentru Dennis Man

„Naționala României a pierdut la Erevan, dar nu este vina lui Mirel Rădoi. Ne-am dorit un fotbal ofensiv, un fotbal cum juca FC Barcelona, atunci ar trebui să-l lăsăm să-și facă treaba în continuare. O să-mi atrag multe critici, dar așa eu cred.

Nu avem calitate la jucătorii naționalei, degeaba vrea antrenorul. Păi Vlad Chiricheș arăta ca o babă amorțită, în timp ce Dennis Man este îngrozit de faptul că el chiar crede că valorează 13 milioane de euro… Dar el, de fapt, nu face niciun milion!

Nu e normal ca lumea să lovească în Răzvan Burleanu, prin Mirel Rădoi. Președintele FRF are o grămadă de bube, trebuie criticat direct și la obiect.

Eu sunt realist: pe Burleanu nu-l scoți de acolo, de la FRF, nici cu Pentagonul! Mircea Sandu a plecat nesilit de nimeni, dacă nu voia să se dea la o parte, era și acum. Dar a decis să meargă pe alt drum”, a declarat Adrian Porumboiu la Radio Sport Total FM.

România, care are programate două meciuri amicale în această vară, cu Georgia şi Anglia, va disputa următoarele partide oficiale în septembrie, cu Islanda în deplasare (2 septembrie), acasă cu Liechtenstein (5 septembrie) şi în deplasare cu Macedonia de Nord (8 septembrie).

La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje. Ultima Cupă Mondială la care a participat România a fost cea din 1998, din Franţa.

The post Adrian Porumboiu, supărat pe tricolori: „Vlad Chiricheș arăta ca o babă amorțită” + Acuze dure pentru Dennis Man appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă