Adrian Porumboiu, despre gestul caritabil făcut de Șovre: „Era și mai frumos dacă ținea asta pentru el. E vorba de prestanță”

2 zile in urmă 29

Articol de GSP - Publicat joi, 08 aprilie 2021, 09:48 / Actualizat joi, 08 aprilie 2021 10:04

Fostul arbitru Adrian Porumboiu (70 de ani) a intervenit la GSP Live și a comentat din nou ipostaza în care s-a aflat arbitrul asistent Octavian Șovre la finalul meciului Manchester City - Borussia Dortmund 2-1. 

  • CONTEXT: Gestul controversat al lui Octavian Șovre, de a-l aștepta pe culoar pe starul Borussiei Dortmund și a-i solicita o semnătură pe ambele cartonașe, are o explicație emoționantă: asistentul român strânge suveniruri de la fotbaliști de top pentru a le dona unui centru pentru terapia adulților care suferă de autism grav din județul său - Gazeta a dezvăluit informația în exclusivitate!

Miercuri, Adrian Porumboiu numise „umilitor” gestul lui Octavian Șovre. Ulterior, fostul finanțator al lui FC Vaslui și-a schimbat discursul, când a aflat că întâlnirea dintre Haaland și Șovre a avut loc în drumul spre vestiare, nu pe gazon, așa cum el bănuia inițial. Astăzi, Porumboiu a vorbit despre gestul caritabil al lui Șovre.

Adrian Porumboiu: „Era și mai frumos dacă Șovre ținea asta pentru el”

„E un gest frumos. Era și mai frumos dacă îl ținea pentru el. E bine că face treaba aceasta, dar asta nu justifică cu nimic poziția pe care a avut-o imediat după joc. Dacă face astfel de gesturi, mă așteptam să fie declarat președintele acelei asociații înaintea incidentului. 

Să continue cu astfel de gesturi, dar să nu le facă publice. Dacă aș spune cât am ajutat și câți bani am dirijat către astfel de acțiuni, n-ar suna bine. Fiecare face ce vrea, dar eu vorbeam de o anumită prestanță a arbitrului”, a spus Adrian Porumboiu, în cadrul emisiunii moderate de Costin Ștucan. 

Gazeta a aflat motivul emoționant pentru care Octavian Șovre a alergat după semnătura lui Haaland » Autograful care aduce alinare bolnavilor de autism

LIGA CAMPIONILOR

Gazeta a aflat motivul emoționant pentru care Octavian Șovre a alergat după semnătura lui Haaland » Autograful care aduce alinare bolnavilor de autism

S.O.S. Autism Bihor l-a făcut membru de onoare pe Șovre!

În ziua în care un val de critici s-a abătut asupra asistentului orădean, Asociația S.O.S. Autism Bihor a decis să-i trimită o adresă oficială lui Octavian Șovre în care să-l anunțe că l-a declarat membru de onoare.

Acest mic gest al nostru e în semn de mulțumire, privind implicarea dumneavoastră în activitatea asociației noaste. Dorim să vă mulțumim pentru toate articolele sportive pe care le-ați donat în decursul anilor pentru a putea fi licitate la evenimentele caritabile organizate de către noi, cu strângerea de fonduri necesare pentru a putea continua activitățile și proiectele noastre - Explicația pe care a avut-o președinta Asociației, Simona Zlibuț

Cine e Octavian Șovre

  • s-a născut în iulie 1973, la Oradea 
  • e consilier juridic 
  • a devenit arbitru în 1992 în Liga 1 
  • activează de 20 de ani, din 2001 pe lista FIFA 
  • a fost promovat acum 17 ani, în 2005 
  • a fost la Euro 2016 și are meciuri în Champions League, fiind în brigada lui Hațegan

Adrian Porumboiu critică gestul lui Șovre: „Ce a făcut cu Haaland e umilitor”

Citește și alte știri de actualitate.: 

FOTO EXCLUSIV Pentru ele a alergat Șovre » Cum arată cartonașele semnate de Haaland care vor fi scoase la licitație

EXCLUSIV „A slăbit 20 de kilograme!” » Soluție disperată propusă de fani lui Mulțescu pentru atacul lui Dinamo

Playtech: Dan Bittman, scandal în direct la Antena 3. Mihai Gâdea nu a avut replică


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă