Adrian Petre și-a angajat un mental coach pentru a-și reveni! Ce spune de Gigi Becali și perioada de la FCSB

1 lună in urmă 14

  • Liga 1: Dinamo - Academica Clinceni, vineri, 20:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, vineri, 20:30, Digi Sport 2

Internaționalul român și-a angajat un mental coach și a vorbit deschis despre problemele sale. De altfel, a fost deschis și când a comentat despre perioada FCSB și despre colaborarea cu Gigi Becali.

”Nu regret, am avut de învățat din perioada de la FCSB. Decizia a fost a mea, nu m-a obligat nimeni să merg acolo. A fost o experiență, am învățat din acele momente, pe viitor o să mă ajute, să știu la ce să mă aștept, nu pot decât să îmi văd de carieră”, a spus Petre.

Ce a spus Adrian Petre despre Gigi Becali, dar și răspunsul legat de ”experiența FCSB”

Chestionat dacă a mai avut parte și la alte cluburi de personaje similare cu Gigi Becali, Petre a replicat: ”Probabil că mai sunt, dar nu știe lumea de ei.

Nu e vorba doar despre Gigi Becali, sunt mai multe chestii în jurul fotbalului care ar putea influența cariera unui fotbalist”.

Petre nu a rămas cu resentimente după experiența FCSB. Ba, chiar, susține că le ține pumnii roș-albaștrilor în lupta pentru titlu.

”Nu port pică nimănui, niciodată nu o să port. Am încercat să îmi fac treaba cât mai bine. Atât s-a putut în acel moment.

Normal ca m-aș bucura (n.r. dacă ar lua FCSB titlul). Am petrecut o perioadă acolo, aș fi fericit pentru ei, știu cât de mult muncesc și cât de mult își doresc acest lucru”, a mai spus Adrian Petre.

Când a decis Adrian Petre să-și angajeze un mental coaching

Fostul atacant al roș-albaștrilor a mai spus și de când și-a angajat un antrenor personal

”Lucrez cu un mental coach, de când eram în Italia, la Cosenza, dar în special pe familie mă bazez, sunt cel mai important punct de sprijin. Am mai multe persoane care mă ajută să trec peste orice problemă.

Cum spuneam, de două-trei luni am început să lucrez la acest aspect. După experiența FCSB am spus că aveam nevoie de un mental coach. Îmi puteam reveni și singur, dar mai greu, așa că am zis să apelez la un specialist”, a detaliat Petre pentru ProSport.

Etichete: adrian petre , adrian petre fcsb , adrian petre uta , adrian petre mental coaching
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă