Adrian Petre, după ce FCSB l-a cedat la UTA: ”Am trecut printr-o perioadă mai nasoală. Doar eu sunt responsabil”

2 luni in urmă 10

Cupa României: Universitatea Cluj - UTA Arad, miercuri, 18:15, Digi Sport 1

Cupa României: Farul Constanța - Chindia Târgoviște, miercuri, 14:30, Digi Sport 1

Internaționalul român vrea să ajute UTA să își îndeplinească obiectivul de a se califica în play-off. Acesta a vorbit și despre perioada petrecută la FCSB și în Italia, la Cosenza, și spune că el este singurul vinovat pentru forma modestă din ultima perioadă.

Adrian Petre: ”Am trecut printr-o perioadă mai nasoală. Doar eu sunt responsabil”

„Vreau să vă asigur că am venit să ajut echipa, asta e cel mai important, și implicit să mă ajut și pe mine. Toată lumea știe că am trecut printr-o perioadă mai nasoală, dar important e că am sprijinul tuturor, asta e cel mai important. Asta m-a făcut să revin acasă.

Nu mă interesează astfel de afirmații, important este să-mi fac treaba. Tot timpul o să revin acasă, aici m-am născut, Aradul este casa mea. Important este interesul echipei. Vom vedea după cifrele, cine ajută pe cine.

Probabil deciziile pe care le-am luat în momentele respective, nu am știut să gestionez anumite situații. Dintr-una într-alta s-a ajuns în situația în care sunt acum. Doar eu sunt responsabil pentru ce s-a întâmplat, nu îmi place să vorbesc despre altcineva. Deciziile mele m-au adus în situația în care sunt, așa că depinde doar de mine să revin la forma pe care am avut-o și să devin și mai bun”, a spus Petre, la conferința de presă premergătoare meciului din Cupa României, cu Universitatea Cluj.

Petre ar putea debuta la UTA astăzi, la Cluj, împotriva Universității, de la ora 17:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

500.000 de euro a încasat UTA de pe urma transferului lui Adrian Petre la Esbjerg, în 2017.16 meciuri a bifat Petre la FCSB în sezonul precedent, în care a reușit să câștige și Cupa României. Etichete: uta arad , fcsb , adrian petre
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă