Adrian Petre așteaptă convocarea la echipa națională: „Îmi aștept șansa! Sper ca prin evoluțiile mele să le atrag atenția antrenorilor” | VIDEO

3 săptămâni in urmă 20

Atacantul celor de la Farul Constanța, Adrian Petre (23 de ani), a recunoscut că se gândește și așeaptă cu nerăbdare să fie convocat la naționala României, în viitorul apropiat. Forma bună pe care o traversează îi permite să se gândească că poate reveni sub tricolor, acolo unde a bifat zeci de prezențe pentru echipa de tineret.

Adrian Petre pare revitalizat de Gheorghe Hagi la Farul Constanța și este pe cale să devină atacantul pe care toată lumea îl cunoștea la UTA Arad sau în Danemarca, la Esbjerg. A marcat cinci goluri în 13 meciuri pentru Farul, însă a fost titular o singură dată înaintea lui Jefte Betancor.

În aceste condiții, Adrian Petre a demonstrat că este un jucător pe care te poți baza, atunci când situația o cere. De fiecare dată când a marcat în Liga 1, în acest sezon, cu Gaz Metan, FCU Craiova, Academica, FC Botoșani și Universitatea Craiova, Farul Constanța nu a pierdut.

Adrian Petre vrea la națională!

După experiențele eșuate la FCSB, Cosenza și UTA Arad – a doua descălecare – Adrian Petre și-a găsit liniștea la Farul Constanța și speră să devină din nou om de bază sub „tricolor”, acolo unde ducem lipsă de atacanți de careu.

La ultima acțiune a naționalei României, selecționerul României, Mirel Rădoi, a convocat doar trei atacanți. Dintre aceștia, Denis Alibec și George Pușcaș sunt total ieșiți din formă, iar Andrei Ivan provine dintr-un mijlocaș lateral. De asemenea, Claudiu Keșeru sau Florin Andone, care ar putea evolua pe acest post – de atacant de careu, sunt și ei ieșiți din formă la FCSB și Cadiz.

Pentru naționala de tineret, Adrian Petre are 15 meciuri adunate și 5 goluri marcate.

„Vă dați seama că îmi doresc să fiu și eu convocat la naționala României, dar îmi aștept șansa. Prin evoluțiile mele sper să dau mesaje antrenorilor care vor fi. Probabil pe viitor vor fi alții, dar eu sper să îmi fac treaba cât mai bine și le atrag atenția”, a declarat Adrian Petre, pentru canalul de Youtube al clubului Farul Constanța.

VIDEO:

The post Adrian Petre așteaptă convocarea la echipa națională: „Îmi aștept șansa! Sper ca prin evoluțiile mele să le atrag atenția antrenorilor” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă