Adrian Oros, despre războiul pentru șefia PNL: “Bolojan a făcut ceea ce e moral, Emil Boc a făcut ceea ce i s-a spus” VIDEO

2 săptămâni in urmă 19

Miercuri, 17 Noiembrie 2021, ora 13:54

93 citiri

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, care a demisionat din funcția de ministru al Agriculturii, apoi s-a răzgândit, la insistențele premierului Florin Cîțu, este de părere că primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, s-a implicat în lupta politică din PNL pentru că așa ”i s-a spus”.

Adrian Oros l-a comparat pe Emil Boc cu Ilie Bolojan, liberalul care ocupă funcția de președinte al Consiliului Județean Bihor.

”Bolojan a fost mult mai moral decât Emil Boc. A făcut ceea ce era corect și moral și nu s-a implicat, iar Emil Boc a făcut ceea ce i s-a spus.

Asta au făcut cei doi, de altfel doi administratori foarte buni. Unul a luat decizii dictate de conștiința lui, celălalt a acționat și la alte butoane. Astfel nu mi-aș explica schimbarea de atitudine a primarului Emil Boc, care și-a creat de 8 ani imaginea de primar interesat de oameni, și nu era interesat de jocurile politice”, a declarat ministrul Agriculturii, Adrian Oros, al emisiunea Clujul Politic Live.

Adrian Oros a mai afirmat că nu înțelege de ce Emil Boc l-a susținut atât de tare pe Florin Cîțu, la fel cum a făcut cu Elena Udrea, în timpul alegerilor prezidențiale din 2014, când candidatul PNL era Klaus Iohannis.

”Nu înțeleg gestul primarului Emil Boc. A fost și scena de la Cluj, în care Ludovic Orban a fost umilit. Așa s-a făcut scenariul la prezentarea candidaturii lui Florin Cîțu, de la Cluj, încât Ludovic Orban să fie încercuit de cei din ”echipa câștigătoare”, iar când au fost chemați pe scenă acesta a rămas singur. A fost un gest care nu face cinste Clujului.

Acum se văd rezultatele. Ludovic Orban a adus PNL-ul la putere, iar Florin Cîțu aduce PSD-ul la putere. Nu înțeleg deciziile domnului Emil Boc. Ne spunea în campanie că Florin Cîțu este viitorul, un suflu nou, că va duce PNL-ul la un nou nivel. Nu ne-a spus la care nivel, de sus sau de jos.

Din câte am înțeles, marți seara, domnul Emil Boc, care se vrea un guru al politicii din PNL, s-a poziționat împotriva domnului Cîțu. Cred că va lucra de acum împotriva domnului Cîțu, cum a lucrat și împotriva domnului Orban.

Ceea ce face nu aduce servicii filialei clujene a PNL. Gesturile sunt inexplicabile, pentru că nu îi aduce niciun câștig primarului sau Clujului. Până acum, Emil Boc a știut să își păstreze o imagine de bun primar, administrator, care nu face jocuri, dar se pare că domnia sa, pe ultima sută de metri, vrea să devină păpușar, dar este foarte greu să devii păpușar, când toată viața ai fost păpușă”, a mai declarat Adrian Oros, potrivit stiridecluj.ro.

Ministrul Oros este cunoscut ca un apropiat și fervent susținător al fostului președinte al PNL, Ludovic Orban.

Citeste si:

Un deputat liberal își anunță demisia din partid în cazul unei alianțe cu PSD. „PNL va deveni un brand politic rău famat, iar oamenilor le va fi jenă să se mai asocieze”

Deputatul liberal Alexandru Kocsis anunţă că va demisiona din partid dacă va fi oficializată alianţa de guvernare PNL-PSD. Liberalul Alexandru Kocsis este un apropiat al lui Ludovic Orban,...

 ”Nici Dragnea nu a ajuns la 73% grad de respingere”

Fostul preşedinte liberal Ludovic Orban a declarat că PNL, actualul lider al formaţiunii, Florin Cîţu, dar şi preşedintele Klaus Iohannis au cote mici de încredere în sondaje, iar...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă