Adrian Oros cere demisia conducerii PNL: Toţi Rareşii, Bocii, Ralucii şi Fluturii de partid şi de stat, demisia! Luaţi-vă labele de pe PNL

1 săptămână in urmă 30

Fostul ministru al Agriculturii Adrian Oros cere demisia actualei conduceri a PNL după decizia de a se alia cu PSD pentru a forma Guvernul.

„O victorie în genunchi! Cum zicea Olguța: Marcel le-a luat și banii de pe piept. Toată conducerea PNL ar trebui să își dea demisia pentru starea jalnică în care au adus acest partid istoric. Pentru haosul creat în mod artificial, când au aruncat în aer coaliția de guvernare, agravând criza economică care s-a suprapus peste criza sanitară. Și pentru modul în care au trădat electoratul care a votat o coaliție de dreapta care să dezvolte România.

Nici unul nu este mai puțin vinovat. Au votat la comandă, fără nici un discernământ, ca niște păpuși mecanice invocând “interesul național”, a scris fostul ministru Adrian Oros, pe Facebook.

Fostul ministru liberal spune că „la Congresul PNL, echipa câștigătoare a promis că va ține PSD departe de guvernare cel puțin 7 ani. Acum, la două luni de la Congres, pentru a-și demonstra consecvența, aceleași personaje stranii ne spun că fac un pact de guvernare cu PSD pentru 7 ani. Un pact victorios, semnat în genunchi”.

„Unii dintre principalii artizani și susținători ai grandiosului proiect, rămânând pe dinafară, au început să ceară capul “suflului nou”. E de așteptat ca în următoarea perioadă, mulți dintre acești vrednici “urmași ai Brătienilor ”să încerce să își spele imaginea, debarcându-l pe Câțu.

Eu le spun altceva: Dați-vă demisia toți! Toți Rareșii, Bocii, Ralucii și Fluturii de partid și de stat! Luați-vă ghearele de pe Partidul Național Liberal!”, a mai scris Adrian Oros.

Adrian Oros este al treilea liberal care cere demisia conducerii PNL, după Raluca Turcan şi Dan Motreanu.

De asemenea, Ciprian Ciucu, preşedintele PNL Bucureşti, a votat împotriva alianţei PNL-PSD: „Voi milita pentru menţinerea alianţei în Bucureşti cu partenerii alături de care ne-am prezentat în campania electorală din 2020”.

Citeşte şi: Raluca Turcan anunţă că nu mai sunt bani pentru pensii: „Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii”. Budăi: „Ne sperie bunicii şi părinţii”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă