Adrian Năstase rupe tăcerea peste ani: „Da, am vrut să mă sinucid”

1 lună in urmă 1

Adrian Năstase a fost condamnat pentru corupţie în două dosare foarte importante şi a fost închis după gratii timp de 500 de zile. Fostul demnitar a rămas deoparte de politica activă, dar deţine încă multe secrete ale României din perioada câmd a fost la vârful politicii.

Invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, fostul premier al României, Adrian Năstase, a răspuns sincer la cele mai inedite întrbări din întreaga sa carieră politică, dar şi la cele mai sensibile întrebări din viaţa de familie.

Adrian Năstase a răspuns sincer la cea mai controversată întrebare care ani de zile a trezit semne de întrebare atât în lumea presi, cât şi în lumea politică. A încercat Adrian Năstase să se sinucidă cu adevărat?

„DA! A fost o tâmpenie, da, aşa am simţit atunci, pentru că mi s-a părut un gest de maximă umilinţă şi nu am acceptat atunci poveste asta. Sigur, mai târziu am privit diferit lucrurile, dar era un alt moment. Aici, de fapt, poliţistul care m-a împiedicat atunci să duc până la capăt gestul respectiv, deci îi datorez viaţa în mare măsură pentru că, practic el a blocat revolverul şi a introdus mâna, ne-am bătut acolo. Soţia mea şi acum păstreză costumul care e rupt la genunchi şi haina pătată.”, a declarat Adrian Năstase.

Adrian Năstase critică dur actuala conducere a PSD: „Partidul intră în hibernare, renunţă la cei mai buni jucători ai săi din parlament”

Fostul demnitar a mai precizat că el a încercat să explice că acest gest a fost real, dar au existat persoane care a pus la îndoială tentativa sa de sinucidere.

„Eu am explicat la un moment dat, câţiva idioţi au pus la îndoială gestul meu de atunci şi am, şi la mine pe blog şi am transmis şi prin nişte scrisori deschise unuia dintre cei care au dispărut dintr-o televiziune. Şi i-am pus să citească un drept la replică conţinând raportul medicilor legişti, pentru că vă daţi seama unii ar fi dorit să scoată din zona respectivă o explicaţie, iar altora le-am arătat semnele mele de pe gât şi nu este cazul să fac lucrul ăsta, acum privesc mai detaşat lucrurile. Iar, în ceea ce priveşte chestiunile, cei doi medici au fost extraordinari, glonţul a trecut atunici la 2 milimetri de carotidă, iar Brădişteanu ştia, fusesem înainte la el, ştia că am o problemă de inimă. Cea mai bună dovadă este că imediat după ieşirea din închisoare am plecat în Franţa şi am făcut o operaţie prin care mi s-a pus un stent la inimă, pe care îl păstrez şi acum ca amintire a unei vieţi destul de agitate.”, a mai spus Năstase.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă