Adrian Mutu, surprins de anunțul lui Mirel Rădoi: „Nu a fost corect ce i s-a întâmplat!”

2 săptămâni in urmă 15

Adrian Mutu, fost selecționer al României U21 și ultima dată antrenor la FC U Craiova, s-a declarat surprins de anunțul făcut de către Mirel Rădoi, după victoria cu Armenia.

România și Armenia s-au întâlnit luni seara, pe Stadionul Steaua din București, în cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022, iar tricolorii au învins cu scorul de 1-0, după reușita lui Alex Mitriță, din minutul 26.

Imediat după meci, Mirel Rădoi a anunțat că va înceta colaborarea cu Federația Română de Fotbal, după ultimele două meciuri din cadrul Grupei J, cu Islanda, pe teren propriu, pe 11 noiembrie, de la ora 21:45, și cu Liechtenstein, în deplasare, pe 14 noiembrie, de la ora 19:00.

Adrian Mutu, surprins de anunțul lui Mirel Rădoi cu privire la despărțirea de echipa națională

Adrian Mutu, cel care l-a înlocuit pe Mirel Rădoi pe banca echipei naționale de tineret, a fost surprins de declarațiile selecționerului primei reprezentative și nu exclude varianta ca acesta să revină asupra deciziei și să rămână pe banca României.

„M-a luat prin surprindere, nu mă așteptam. Dar probabil el știe mai bine ce e în sufletul lui și prin câte a trecut. Eu cred că nu a fost corect ce i s-a întâmplat de-a lungul timpului, cred că trebuia să fie mult mai răbdător cu el. Atunci când a avut susținere a și dovedit, mă refer la naționala de tineret.

O să vedem ce se întâmplă, poate o să se răzgândească, în momentul de față a spus ce a spus”, a spus Adrian Mutu, potrivit Sport.ro.

„Acum vreți să mai rămân la echipa națională încă doi ani. Reacționăm numai în funcție de rezultat? Nu are rost să mai discutăm. Dacă am spus că a fost așa, așa e. Din luna noiembrie echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă. Și dacă o să fim pe primul loc eu nu o să mai fiu. Am spus foarte clar. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Să aduceți pe cine vreți dumneavoastră. Am avut oferte și le-am refuzat până acum, dar acum nu am nimic. Nu am nicio înțelegere, nu am discuții cu nimeni” – Mirel Rădoi, după meciul cu Armenia

The post Adrian Mutu, surprins de anunțul lui Mirel Rădoi: „Nu a fost corect ce i s-a întâmplat!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă