Adrian Mutu, surprins de anunțul ferm făcut de Mirel Rădoi: "Nu a fost corect ce i s-a întâmplat"

1 săptămână in urmă 22

  • Media: Fotbal Club, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 21:30, Digi Sport 1

Adrian Mutu, surprins de anunțul ferm făcut de Mirel Rădoi: "Nu a fost corect ce i s-a întâmplat"

Mutu, liber de contract după despărțirea de U Craiova 1948, s-ar afla pe lista posibililor înlocuitori ai lui Mirel Rădoi, în ciuda faptului că a transmis că își dorește să ia o pauză: "Dacă apare o situație specială, de ce nu? Dar, în momentul de față, mă odihnesc", a spus "Briliantul", potrivit sport.ro.

Fostul selecționer de la naționala U21 a României crede că Rădoi poate reveni asupra deciziei și să accepte prelungirea contractului.

"M-a luat prin surprindere, nu mă așteptam. Dar probabil el știe mai bine ce e în sufletul lui și prin câte a trecut. Eu cred că nu a fost corect ce i s-a întâmplat de-a lungul timpului, cred că trebuia să fie mult mai răbdător cu el. Atunci când a avut susținere a și dovedit, mă refer la naționala de tineret.

O să vedem ce se întâmplă, poate o să se răzgândească, în momentul de față a spus ce a spus", a mai spus Mutu.

Mirel Rădoi: "E un ciclu care s-a terminat"

Contractul lui Mirel Rădoi va expira în luna noiembrie, iar selecționerul este decis să nu accepte o ofertă de prelungire a înțelegerii venită din partea Federației Române de Fotbal, deși a mărturisit că nu are nimic să reproșeze conducerii.

Am spus destul de clar că nu voi mai continua, dar ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situația mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea Federației să vină cu un contract. Dacă s-ar prelungi ar trebui să fie cu acordul meu. Îmi vine greu să cred că vreți să mai fiu aici după ce în tur nu mă mai voia nimeni. Nu are rost să mai discutăm. Mă știți. Dacă am zis așa, așa rămâne. Nu mă interesează.

Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Contractul meu se termină, să aduceți pe cine vreți dumneavoastră.

Eu am contract până în noiembrie, mai departe este treaba Federației. Oferte au fost până acum și le-am refuzat. Din punctul ăsta de vedere vă dau cuvântul meu că nu am niciun contact, nicio ofertă. Nu mă poate întoarce nimic, nici măcar soția. Și dacă Federația ar face o ofertă, nu aș accepta.

E un ciclu care s-a terminat. Federației nu am ce să îi reproșez. Am ezitat la început să vin la echipa națională pentru că aș fi vrut să termin campania pe care am avut-o la tineret. Văzând lucrurile care s-au întâmplat acolo, m-am ambiționat și am acceptat să vin la echipa mare. Am luat echipa la un baraj, o predau la fel pentru că obiectivul este locul întâi sau locul doi”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă.

Etichete: echipa nationala , adrian mutu , mirel radoi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă