Adrian Mutu, spre Beitar Ierusalim? Varianta lansată de presa din Israel

2 săptămâni in urmă 32

Adrian Mutu, antrenor al cărui contract cu Federația Română de Fotbal a expirat, este pe lista mai multor cluburi din străinătate. Ultima ofertă a venit din Israel, conform presei din Țara Sfîntă.

Mihai Stoichiță susține că „Briliantul” își poate continua treaba la echipa națională a României Under 21.

Beitar Jerusalem continuă să caute un antrenor străin pentru sezonul viitor și, deși a apărut și numele lui Raymond Atwaldf, se rostește tot mai des și cel al lui Adrian Mutu, scrie One.

Adrian Mutu, spre Beitar Ierusalim? Varianta lansată de presa din Israel

„Fostul jucător român, care a avut o carieră deosebit de impresionantă atunci când a jucat la Inter, Juventus, Milano, Chelsea și Fiorentina, dar a fost, de asemenea, controversat când a fost implicat în tot felul de cazuri.

A fost chiar suspendat de două ori, o dată la 9 luni și o dată la 7 luni, pentru utilizarea de substanțe interzise (cocaină și sibutramină).

În acel moment, el a fost chiar dat afară din Chelsea și a fost obligat să îi plătească despăgubiri”, notează publicația israeliană.

Mutu avea un contract cu Federația Română de Fotbal până după prima rundă a turneului final de la Budapesta, acolo unde România U21 a părăsit competiția, fără nicio înfrângere.

Adrian Mutu are 77 de selecții în tricoul echipei naționale și este golgeterul all-time al României, la egalitate cu Gheorghe Hagi, cu 35 de reușite. În cariera sa de fotbalist a evoluat la FC Argeș, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City și ASA Tg. Mureș.

Până în prezent le-a mai pregătit pe FC Voluntari și echipa U21 a lui Al Wahda. Înainte de a avea rolul de antrenor la Voluntari, în perioada 2017-2018, Adrian Mutu a fost manager sportiv în cadrul FRF, având în responsabilitate relația echipei naționale cu cluburile din țară și din străinătate.

The post Adrian Mutu, spre Beitar Ierusalim? Varianta lansată de presa din Israel appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă