Adrian Mutu, șocat de transferul lui Leo Messi la PSG: „E ciudată Barca fără el! Va dura ani buni să se nască altul”

2 luni in urmă 21

Adrian Mutu a fost surprins de transferul lui Leo Messi la PSG și crede că Barcelona nu va putea să-l înlocuiască pe starul argentinian prea curând.

Antrenorul celor de la FC U Craiova a subliniat și că Mauricio Pochettino nu va avea o misiune ușoară cu o echipă plină de vedete.

La numai câteva zile după ce și-a pus semnătura pe contractul cu PSG, Lionel Messi a și coborât în iarbă pentru a se antrena, dar a trecut și pe la sala de forță, însă argentinianul mai are de tras până când va debuta: „Îl văd fericit, cu o energie incredibilă. Nu vreau să discut despre trecut. Simt că este fericit. Când va debuta Leo? Este abia al doilea antrenament de când a jucat ultimul meci luna trecută. Luăm totul pas cu pas. Prioritar este ca el să se simtă din ce în ce mai bine și vom vedea când va juca”, a declarat Mauricio Pochettino.

Adrian Mutu, după transferul verii în Europa: „E ciudată Barca fără Messi!”

Adrian Mutu a recunoscut că nu se aștepta la acest super transfer făcut de PSG.

„Am rămas și eu surprins, e ciudată Barca fără Messi, va dura ani buni să se nască altul, dar echipa merge înainte cu sau fără el, ne învățasem cu el acolo. La PSG e greu să formezi o echipă competitivă cu atâtea staruri. Nu mă compar eu cu Messi aici la Craiova! Messi e mult mai mare decât mine, PSG e mult mai mare decât Craiova”, a fost reacția lui Adrian Mutu.

Lionel Messi a semnat cu PSG un contract valabil pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă un an, și va câștiga în capitala Franței nu mai puțin de 35 de milioane de euro pe sezon.

The post Adrian Mutu, șocat de transferul lui Leo Messi la PSG: „E ciudată Barca fără el! Va dura ani buni să se nască altul” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă