Adrian Mutu se gândește deja la derby-ul Craiovei: "E cel mai important meci al sezonului!". De ce l-a iertat pe Sidibe

1 lună in urmă 20

  • Liga 1: FC Botoșani - U Craiova 1948, duminică, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Adrian Mutu se gândește deja la derby-ul Craiovei: "E cel mai important meci al sezonului!". De ce l-a iertat pe Sidibe

Sekou Sidibe, atacantul exclus din lot după reacția nervoasă din meciul cu FCSB, a fost reprimit în echipa lui U Craiova 1948 și a reușit un gol spectaculos în minutul 60. După meciul de la Botoșani, Adrian Mutu l-a felicitat pe tânărul belgian și a explicat cum a luat decizia de a trece cu vederea ieșirea nervoasă a acestuia.

Mutu se gândește deja la derby-ul cu Universitatea Craiova, pe care îl consideră cel mai important meci al sezonului.

"Au avut o atitudine foarte bună, au luptat. E păcat că n-am reușit să marcăm la ocaziile avute. Sidibe e un jucător tânăr, câteodată mai face greșeli, trebuie să-l înțelegem. Cei tineri, când greșesc, trebuie atenționați, dar și ajutați să crească. Mă bucur că a marcat. A fost un gol foarte frumos.

Sunt puțin supărat că n-am reușit să închidem meciul și să plecăm cu trei puncte. Important e că am reușit să ținem piept unei echipe foarte bune și am fost foarte aproape să câștigăm cele trei puncte.

(n.r - despre meciul cu Universitatea Craiova) Sper să fie un meci fără incidente în tribune. Sunt sigur că pe teren cele două echipe vor face spectacol. Se știe rivalitatea dintre cele două echipe. Pentru noi, da, e cel mai important meci din campionat. E un meci așteptat și abia așteptăm să-l jucăm", a spus Adrian Mutu.

Partida dintre U Craiova 1948 și Universitatea Craiova este programată duminică, 3 octombrie, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

După 10 meciuri jucate în acest sezon de Liga 1, U Craiova 1948 ocupă locul 12, cu 9 puncte.

VIDEO Rezumatul meciului FC Botoșani - U Craiova 1948

Etichete: universitatea craiova , adrian mutu , fc botosani , u craiova 1948 , sidibe
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă