Adrian Mutu, savuros după victoria cu Mioveni: "Eu nu mă pricep la iarbă"

1 săptămână in urmă 21

Duminica, 18 Septembrie 2022, ora 06:35

90 citiri

 "Eu nu mă pricep la iarbă"

Asrian Mutu și Cristi Săpunaru

Echipa Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, pe teren propriu, echipa Mioveni, scor 2-1, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii.

Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid, e bucuros pentru victoria cu Mioveni, de sâmbătă, dar crede că gazonul de pe stadionul Giuleşti nu este cel mai bun şi ar trebui schimbat.

”E o victorie frumoasă, pentru că a fost muncită, cu o echipă care s-a apărat şi a ştiut să ne pună probleme! E bine! Mă bucur că echipa a avut reacţie după golul primit şi mă bucur mai mult petru faptul că echipa a învăţat să câştige astfel de meciuri.

Chiar nu mă pricep la iarbă, dar nu e normal să jucăm pe un astfel de gazon. Trebuie schimbat şi am înţeles că acest lucru se va întâmpla”, a declarat Adrian Mutu.

Se știe că Adrian Mutu a avut prombleme pe când era jucător, cu o altfel de "iarbă".

Citeste si:

Ce amenzi s-au dat după bătaia de la finalul meciului FCU Craiova - Rapid în care a fost implicat Săpunaru

A venit nota de plată după incidentele de la meciul FCU Craiova - Rapid. Cristian Săpunaru a fost atunci în centrul atenției după ce s-a luat la bătaie cu oameni din anturajul echipei...

Ultimele vești despre starea lui Adrian Mutu, operat de urgență de apendicită

Antrenorul echipei de fotbal Rapid Bucureşti, Adrian Mutu, a revenit, marţi, la antrenamente, după ce sâmbătă a fost supus unei intervenţii chirurgicale, a anunţat, clubul giuleştean....

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă