Adrian Mutu, pe picior de plecare de la România U21? „Pot să dau din casă! Știu că își dorește să antreneze zi de zi” | EXCLUSIV ProSport Live

3 săptămâni in urmă 12

Adrian Mutu ar putea să părăsească România U21 în scurt timp! Fost secund al acestuia la reprezentativa de tineret, Nicolae Grigore a dezvăluit că Mutu vrea să pregătească o echipă de club.

După ce a dus România U21 la Euro U21, dar apoi n-a reușit să treacă de faza grupelor la turneul final, Adrian Mutu ar vrea să antreneze o echipă de club și să fie zilnic „în iarbă”. Până în prezent, acesta le-a mai pregătit pe FC Voluntari și echipa U21 a lui Al Wahda.

Spre deosebire de Mihai Iosif, Nicolae Grigore are o relație excelentă cu Adrian Mutu, iar cei doi au discutat chiar și în perioada în care naționala de tineret a jucat la Budapesta, la Campionatul European. Adrian Mutu a fost numit în funcția de selecționer al României U21 în luna ianuarie a anului trecut și l-a cooptat în staff-ul său pe Nicolae Grigore, fost căpitan la Rapid București.

Nicolae Grigore, dezvăluiri despre Adrian Mutu: „Știu că își dorește să antreneze zi de zi”

„N-am mai ținut legătura cu Mihai Iosif (n.n. râde). Da, am fost împreună, dar ulterior n-am mai ținut legătura. Cu Adrian Mutu am schimbat câteva mesaje zilele trecute, am vorbit chiar și pe parcursul Campionatului European. Am vorbit despre fotbal, discuții pe care le aveam și în trecut.

Am o relație frumoasă de când am fost secundul său la U21. Nu știu ce îmi va rezerva viitorul. Consider că e normal să vină oferte pentru Mutu, a salvat și Voluntari. Nu știu ce va face, pot să dau din casă și știu că își dorește să antreneze zi de zi”, a spus Nicolae Grigore, la ProSport Live.

Adrian Mutu, antrenor al cărui contract cu Federația Română de Fotbal a expirat, este pe lista mai multor cluburi din străinătate. Ultima ofertă a venit din Israel, conform presei din Țara Sfîntă.

Beitar Jerusalim continuă să caute un antrenor străin pentru sezonul viitor și, deși a apărut și numele lui Raymond Atwaldf, se rostește tot mai des și cel al lui Adrian Mutu, scrie One.

The post Adrian Mutu, pe picior de plecare de la România U21? „Pot să dau din casă! Știu că își dorește să antreneze zi de zi” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă