Adrian Mutu, nemulțumit de prima repriză din meciul Ungaria U21 – România U21: „Haideți, am intrat moi!” + schema secretă de la antrenament încercată la meci | EXCLUSIV

1 lună in urmă 3

Selecționerul Adrian Mutu n-a fost deloc mulțumit de prima repriză a partidei dintre Ungaria U21 și România U21 de la Campionatul European de tineret organizat de Slovenia și de adversara noastră de azi. La pauză, scorul este 0-0 la Budapesta.

„Tricolorii” mici au intrat greoi în teren și aveau primele emoții după 15 minute, atunci când Vlad a scos fabulos un șut de la 20 de metri care se îndrepta spre vinclu.

Adrian Mutu, nemulțumit de jucătorii României: „Haideți, că am intrat moi!”

Adrian Mutu a simțit pericolul și a țipat la elevii săi: „Haideți că am intrat moi! Haideți!”. După alte câteva minute în care maghiarii au dominat, selecționerul le-a mai cerut o favoare jucătorilor săi: „Țineți de minge, calm! Ieșiți mai repede din apărare”.

Faza secretă de la antrenament

În minutul 27, naționala noastră a avut o lovitură liberă de la 25 de metri lateral stânga, moment în care Mutu a reacționat imediat: „Haideți s-o facem pe-aia de la antrenament”.

Ciobanu a executat lovitura liberă la colțul scurt, de unde Ganea trebuia să devieze în centru pentru un alt coechipier, însă atacantul nostru n-a reușit să atingă mingea și faza s-a încheiat fără pericol pentru poarta adversă.

The post Adrian Mutu, nemulțumit de prima repriză din meciul Ungaria U21 – România U21: „Haideți, am intrat moi!” + schema secretă de la antrenament încercată la meci | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă