Adrian Mutu, interviu exploziv! Cine a decis ca Dennis Man să meargă la naționala de seniori și ce ofertă l-ar determina să plece de la reprezentativa de tineret

1 month ago 30

Adrian Mutu a acordat un interviu în care a pus toate cărțile pe masă. A dezvăluit cât de mult își dorește să antreneze naționala de seniori, cine a decis rocada Iannis Hagi – Dennis Man și ce ofertă l-ar determina să renunțe la participarea la Campionatul European de Tineret din anul 2021.

Adrian Mutu este în culmea fericirii. Naționala de tineret a obținut un punct în duelul cu Danemarca și s-a calificat la Campionatul European. Pentru echipa României este a doua prezența la un turneu final, iar „Briliantul” își dorește foarte mult să-și conducă jucătorii și la competiția de anul viitor.

„Rămâi sută la sută la naționala de tineret și pentru turneul final de anul viitor?

Am zis că rămân, da, dar niciodată nu poți să spui sută la sută. Uite, dacă vine o ofertă de la Fiorentina, nu am cum să o refuz! Glumesc acum, pentru că a venit Prandelli la Fiorentina și nu mai am loc momentan…

Te gândești că mergi și tu pe traseul lui Rădoi? Când pleacă el de la naționala mare, urci tu acolo?

Nu m-am gândit niciodată la lucrul acesta. Îmi place să iau totul pas cu pas, să-mi fac treaba bine acolo unde sunt, iar dacă am rezultate, ușile sunt deschise pentru mine. Într-o zi mi-ar plăcea să ajung să conduc și naționala mare a României!”, a declarat Adrian Mutu.

„Mirel a decis că are nevoie de Man”

„Briliantul” a dezvăluit și cum a ajuns Dennis Man să joace la echipa de seniori, iar Ianis Hagi să fie retrogradat la reprezentativa U21.

„De ce Ianis Hagi la tineret și Man la naționala mare?

Pentru că Mirel a decis că are nevoie de Man, iar când selecționerul echipei mari spune că are nevoie de un jucător, noi nu ne putem opune. Dacă Mirel a decis acest lucru, pentru mine a fost clar!

Nu ai avut o discuție cu Rădoi să vină amândoi, și Ianis, și Man la tineret, fiind meci de calificare?

Mirel avea nevoie de Man și era în obiectiv la echipa mare, ceea ce era important pentru toți”, a explicat sec Adrian Mutu în Fanatik.

The post Adrian Mutu, interviu exploziv! Cine a decis ca Dennis Man să meargă la naționala de seniori și ce ofertă l-ar determina să plece de la reprezentativa de tineret appeared first on Prosport.

Read Entire Article

Powered By Seo Tools