Adrian Mutu, înlocuire de ultim moment în lotul pentru Euro 2021 » Renunță la jucătorul care a adus calificarea

1 lună in urmă 4

„Tricolorii mici” fac parte din Grupa A la Euro 2021, alături de Germania, Olanda și Ungaria. Naționala lui Mutu debutează pe 24 martie, împotriva „Portocalei Mecanice”

Valentin Costache (22 de ani), extrema CFR-ului, a fost recent testat pozitiv la coronavirus și nu se va vindeca la timp pentru reunire. Astfel, Mutu s-a văzut nevoit să cheme un alt fotbalist la lot. Pierderea e mare, mai ales că jucătorul campioanei este cel care a adus calificarea la turneul final cu golul marcat în confruntarea cu Danemarca, scor 1-1.

„Briliantul” s-a oprit la Adrian Petre (23), atacantul celor de la UTA Arad, revenit în luna februarie în România.

Având în vedere că acest lucru nu s-a întâmplat și faptul că duminică dimineață tricolorii U21 vor pleca în Ungaria, selecționerul Adrian Mutu a decis în această seară să îl înlocuiască pe Costache cu Adrian Petre, atacantul de la UTA
Comunicat oficial FRF

Petre bifează astfel al doilea Campionat European de tineret, după cel din 2019, când a marcat în meciul de deschidere contra Croației U21, 4-1.

1 golîn 8 meciuri a reușit Petre pentru UTA de la revenire

Programul României la Campionatul European U21:

24 martie 2021: ROMÂNIA - Olanda 27 martie 2021: Ungaria - ROMÂNIA 30 martie 2021: Germania - ROMÂNIA

EURO U21, în două bucăți: 24-31 martie și 31 mai – 6 iunie

Va fi a doua prezență consecutivă a „tricolorilor” mici la festinul european, după semifinala din 2019, apoi va veni, cert, și a treia reprezentație, căci România va evolua din oficiu la CE U21 din 2023 în calitate de gazdă, alături de Georgia.

La Euro 2021 vor fi patru grupe a câte patru formații, iar primele două clasate vor merge mai departe în sferturile de finală. Ungaria și Slovenia vor figura drept cap de serie. Deschiderea va fi la Budapesta, iar finala se va disputa la Ljubljana. Particularitatea competiției va fi aceea că e spartă în două calupuri. Grupele se joacă în perioada 24-31 martie, iar fazele eliminatorii vor fi între 31 mai și 6 iunie.

Mihai Stoichiță a vorbit despre episodul cu Adrian Mutu: „Îmi permit să-l mai înjur”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

„Tricolorii” U21 și-au ales numerele » Cine va fi „decarul” lui Mutu la EUROAdrian Mutu, ședință de 50 de minute cu doar 2 „tricolori” » Cine au fost privilegiații

Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan de o femeie dezbrăcată în timpul emisiunii. Ce striga în timp ce alerga spre prezentatoarea TV cu obiectul contondent în mână, scene halucinante la Acces Direct

Libertatea

Playtech: ȘOCANT! Cine este atacatoarea Mirelei Vaida. Descoperirea halucinantă a Poliției
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă