Adrian Mutu în locul lui Mirel Rădoi la națională? „Îl văd mai echilibrat!” + De ce nu poate fi adus Gică Hagi

3 săptămâni in urmă 15

Giovanni Becali, fost impresar de fotbaliști, este de părere că Adrian Mutu ar fi trebuit adus pe banca echipei naționale, dacă selecționerul Mirel Rădoi și-ar fi dat demisia, după rezultatele nefaste din ultima perioadă.

În primele trei meciuri din preliminariile CM 2022, România a înregistrat o victorie și două înfrângeri.

„Tricolorii” se află în grupa J, alături de Germania, Armenia, Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord.

Giovanni Becali îl vede pe Adrian Mutu la naționala „mare”

Fostul impresar îl consideră mai echilibrat pe Adrian Mutu, în comparație cu Mirel Rădoi. Ba mai mult, Giovanni Becali susține că „Briliantul” ar fi trebuit „promovat” la reprezentativa de seniori, dacă Rădoi și-ar fi dat demisia.

În plus, Giovanni Becali a vorbit despre motivul pentru care Gică Hagi nu poate fi readus pe postul de selecționer.

„Dacă cumva ar fi demisionat Rădoi, eu îl vedeam pe Adrian Mutu drept viitorul selecționer al României. Asta dacă ar fi să ne luăm după ultimele decizii în privința antrenorilor din partea celor de la FRF. Pe Mutu îl văd mai echilibrat, cu mult mai multă stăpânire de aventură. Culmea, el a fost atacant, dar am văzut cu toții cum și-a aranjat apărarea la EURO 2021. Rezultatele pe care le-a înregistrat Mutu la echipa națională de tineret sunt de remarcat până acum.

În primul rând, Federația Română de Fotbal nu poate plăti mai mult de 3-400.000 de euro pentru un selecționer și eu cred că aici e problema și din această cauză nu putem să aducem antrenori cu experiență, cu nume. Dar de ce nu încercăm să îi provocăm pe Olăroiu, pe Dan Petrescu, cu un contract de câteva sute de mii de euro plus bonusuri de calificare? Pe Hagi însă e greu să îl convingi, pentru că el vrea să facă totul de capul lui, nu vrea să asculte de Comitetul Executiv, cum nu a vrut nici Victor Pițurcă!”, a declarat Giovanni Becali, pentru Realitatea Sportivă.

The post Adrian Mutu în locul lui Mirel Rădoi la națională? „Îl văd mai echilibrat!” + De ce nu poate fi adus Gică Hagi appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă