Adrian Mutu, impresionat de ”perla” lui Gigi Becali. ”Este extraordinar, va fi un pilon la naționala mare!”

2 luni in urmă 2

Media: Fotbal Club, luni, 19:30, Digi Sport 1

Media: Digi Sport Special, luni, 21:30, Digi Sport 1

Selecționerul României U21 a rămas impresionat de calitățile pe care le are Octavian Popescu (18 ani).

”Octavian Popescu este un jucător extraordinar, cu calități extraordinare. Nu are maturitate, pentru că e foarte tânăr. Pe viitor va fi un pilon de bază la U21 și poate chiar la echipa mare”, a spus Mutu, la conferința de presă, de dinaintea partidei de marți, cu Germania.

Mutu a scos și în evidență câteva dintre calitățile pe care le are tânărul Popescu.

”Are inteligență tactică, ceea ce mă bucură, pentru că îl va ajuta mult pe viitor. Nu de la el trebuie să așteptăm să fie decisiv acum, e cu patru-cinci ani mai mic”, a mai spus Mutu.

Ce pretenții salariale a avut Octavian Popescu după ce a devenit titular la FCSB. Ioan Becali: ”Mie, Gigi mi-a zis!”

Ioan Becali, cunoscut sub apelativul Giovanni, a dezvăluit ce pretenții salariale a avut fotbalistul. Gigi Becali pare a le fi onorat, mai ales că are mari ambiții cu acest fotbalist de perspectivă.

”Este un jucător bun. Dacă joacă meci de meci? Dacă Gigi l-a luat imediat la echipa mare? I-a făcut și contract bun. E nelipsit. Mie, Gigi mi-a zis: 'și dacă era Man, el tot titular juca'. 

Și cam așa a fost. Atunci lipsea Coman, când a jucat el, dar apoi Gigi mi-a zis că 'indiferent, el joacă!'.”, a dezvăluit Giovanni Becali.

Giovanni Becali: ”Nu are dreptate să ceară ce vrea?”

Fostul agent FIFA a lăsat de înțeles că și Popescu ”a prins aripi” după ce a intrat în primul 11 și că ar fi cerut o mărire de salariu.

”Nu are omul dreptate, după ce a jucat bine, să ceară ce vrea? Sau dacă i-a și dat ce a vrut copilu'?

I-a făcut 3.000 de euro pe lună și nu știu ce-i va face mai departe”, a spus Ioan Becali, la Digi Sport.

Calculele calificării României U21 în sferturile Campionatului European

La finalul etapei a doua a fazei grupelor, Germania este lider în grupa A, cu patru puncte și golaveraj 4-1. Pe locul doi este România, cu patru puncte și golaveraj 3-2, în timp ce Olanda, care, spre deosebire de ultima clasată Ungaria, păstrează încă șanse de calificare, este pe trei, cu două puncte și golaveraj 2-2.

Astfel, România se va califică în mod cert în sferturile turneului final, evident, cu o victorie în ultima rundă, când întâlnește Germania, joc programat marți, de la ora 19:00, indiferent de rezultatul celuilalt meci din grupă. În acest caz, selecționata lui Adrian Mutu ar face șapte puncte, două peste cele cinci pe care le poate acumula Olanda dacă obține o victorie cu Ungaria.

România poate ieși din grupă și cu o remiză în fața Germaniei, însă are nevoie să marcheze de cel puțin două ori. La 0-0, s-ar face un clasament în trei, iar ”tricolorii” ar fi eliminați, dacă Olanda bate Ungaria, din cauza golaverajului general inferior în comparație cu al nemților. În cazul unui 1-1, România s-ar califica doar dacă Olanda câștigă partida cu Ungaria cu 1-0.

În cazul unei înfrângeri în ultima etapă în fața Germaniei, șansele României la calificare nu sunt zero, însă pentru accederea în sferturi este nevoie ca Olanda să piardă sau să remizeze cu Ungaria.

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă