Adrian Mutu e în grațiile FRF pentru a prelua conducerea Naționalei de Fotbal

3 săptămâni in urmă 20

Adrian Mutu este favoritul Federației Române de Fotbal (FRF), pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi la conducerea echipei Naționale, relatează digisport.ro.

Naționala de Fotbal a României a rămas fără selecționer, după ce mandatul lui Mirel Rădoi s-a încheiat, iar oficialii FRF au primit răspunsuri negative, după ce i-au contactat, pe rând, pe Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu.

În cursă pentru postul de selecționer au existat, ulterior, mai mulți antrenori, însă în finală au ajuns Adrian Mutu și Edi Iordănescu, ambii liberi de contract.

„Briliantul” este favoritul șefilor de la FRF pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță au fost încă din start deciși să meargă pe varianta Adrian Mutu, însă, în urma ședinței Comisiei Tehnice, în care a apărut și numele lui Edi Iordănescu, s-au gândit să facă o departajare între cei doi.

Oficialii FRF îl cunosc pe Adrian Mutu de la naționala de tineret, pe care tehnicianul a condus-o până în primăvara lui 2021, iar relația dintre cele două părți este excelentă. Burleanu și Stoichiță consideră că „Briliantul” s-ar adapta mult mai bine la ceea ce înseamnă atât presiunea de la echipa națională, cât și la relația cu suporterii

„FRF l-a mai avut angajat pe Mutu, așa că oamenii știu cum se comportă el înaintea și în timpul partidelor foarte importante. De asemenea, oficialii Federației au convingerea că experiența pe care a dobândit-o în cariera de jucător îl ajută „să țină la tăvăleală”, să nu se piardă în momentele de criză”,  relatează digi24.ro, citând  GSP.ro.

Ultima echipă pregătită de Adrian Mutu este U Craiova 1948, formație de la care „Briliantul” a plecat pe 4 octombrie. Adrian Mutu a înregistrat, pe banca oltenilor trei victorii, trei remize și șase înfrângeri.

sursa foto: Facebook\ Echipa națională de fotbal a României

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă