Adrian Mutu, cerut pe banca echipei naționale, chiar dacă Boloni este aproape să devină selecționer: ”Ce, e de aruncat?”

2 săptămâni in urmă 18

  • Semifinale WTA Melbourne: Simona Halep- Qinwen Zheng (reluare), 20:30, Digi Sport 2

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Totuși, pe lista ”federalilor” se află și Adrian Mutu, fostul selecționer al României U-21, și, chiar dacă Boloni este ca și instalat pe banca echipei naționale, ”Briliantul” este dorit încă pe banca naționalei.

Adrian Mutu, cerut pe banca echipei naționale, chiar dacă Boloni este aproape să devină selecționer: ”Ce, e de aruncat?”

”Briliantul” a împlinit astăzi vârsta de 43 de ani și, chiar în ziua în care își aniversează ziua de naștere, Adrian Mutu a fost cerut la echipa națională, chiar dacă Ladislau Boloni este foarte aproape de a prelua prima reprezentativă a României.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este de părere că, deși Ladislau Boloni este mai experimentat decât Adrian Mutu, ar fi fost un moment bun pentru fostul decar al echipei naționale să preia prima reprezentativă.

La mulți ani, să fie sănătos, să aibă noroc și Mutu. E nevoie de Mutu, a ajutat echipa națională, a jucat atâția ani, a jucat bine. A făcut fală pentru România. A jucat în afară. Dacă se putea pune, era momentul şi acum.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

E mai experimentat Boloni, dar ce, Mutu e de aruncat? E de respectat și Mutu. Are o conduită bună sportivă. Dacă avea mintea asta și acum 12, 13 ani era tare. Are destulă experienţă, a fost fotbalist care a avut cei mai buni antrenori ai lumii și a învățat. Pe mine nu mă mai șochează nimic în fotbal”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru AS.ro.

Ce salariu vrea Ladislau Boloni pentru a prelua naționala

Potrivit informațiilor prezentate de Viorel Grigoroiu, moderatorul emisiunii Digi Sport Matinal, există în continuare diferențe importante între cerere și ofertă.

Concret, Federația Română de Fotbal i-a propus lui Ladislau Boloni un contract pe doi ani, cu o clauză potrivit căreia angajamentul se prelungește automat dacă echipa se califică la EURO 2024, cu un salariu de 30.000 de euro lunar, dar bonusuri importante de performanță.

Ladislau Boloni, în schimb, solicită un contract pe patru ani și un salariu de 45.000 de euro.

Etichete: romania , dumitru dragomir , echipa nationala , adrian mutu , ladislau boloni

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă