Adrian Mutu a anunțat lista preliminară a stranierilor pentru EURO 2021! Radu Drăgușin, între cei șapte chemați la naționala U21

1 lună in urmă 4

Adrian Mutu a anunțat lista preliminară a stranierilor chemați la naționala U21, în vederea Campionatului European 2021. România se va bate cu Germania și Țările de Jos (Olanda n.r.) pentru calificarea în fazele superioare. Noua speranță a celor de la Juventus Torino, Radu Drăgușin, nu lipsește din lista selecționerului.

România U21 va juca în perioada 24-30 martie la faza grupelor a Campionatului European U21 din Ungaria și Slovenia. Distribuită în grupa A, alături de Țările de Jos și Germania, selecționata României va disputa toate cele trei partide la Budapesta, pe Stadionul Új Bozsik.

Fazele eliminatorii ale Campionatului European U21 se vor disputa între 31 mai și 6 iunie 2021! Tot azi, Mirel Rădoi a anunțat lista preliminară a convocărilor pentru debutul în preliminariile pentru CM 2020. Florin Niță, Ionuț Radu și Claudiu Keșeru sunt printre surprizele selecționerului.

Adrian Mutu a anunțat lista preliminară a stranierilor pentru EURO 2021! Radu Drăgușin, între cei șapte chemați la națională

România va începe pe 24 martie al doilea Campionat European consecutiv și al treilea din istoria naționalei de tineret. Iată lista celor șapte jucători convocați preliminar de Adi Mutu:

Vlad Dragomir (Virtus Entella/Italia) Radu Drăgușin (Juventus/Italia) Denis Drăguș (Crotone/Italia) Marius Marin (Pisa/Italia) Louis Munteanu (Fiorentina/Italia) Andrei Rațiu (Villarreal/Spania) Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania)

 

Adrian Mutu: „Vrem să depășim semifinala din 2019”

Selecționerul României U21, Adi Mutu, nu se aștepta la o grupă ușoară, dar anunță că jucătorii lui „vor da totul pe teren”, sperând să prindă chiar o finală istorică.

„E o grupă puternică! Nu aveam cum să picăm într-o grupă ușoară. Cei puternici se măsoară cu cei de nivelul lor. Suntem încrezători, o să vedem ce o să fie! Eu îmi doresc să ajungem cât mai sus în această competiție.

Nu ne este frică, mergem cu mare încredere și o să dăm totul pe teren! Vrem să repetăm performanța de anul trecut și chiar să întrecem. Automat a devenit un obiectiv pentru noi. E un turneu final mai lung, echipe mai multe, avem încredere în noi”, a spus Adrian Mutu, la TVR.

Programul României la EURO U21

24 martie 2021: România – Țările de Jos, ora 22:00
27 martie 2021: Ungaria – România, ora 19:00
30 martie 2021: Germania – România, ora 19:00

The post Adrian Mutu a anunțat lista preliminară a stranierilor pentru EURO 2021! Radu Drăgușin, între cei șapte chemați la naționala U21 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă