Adrian Mititelu jr., replică devastatoare după declarația lui Mihai Rotaru de la ProSport Live: „Karma și Dumnezeu o să îi bată la ușă cât de curând”

4 săptămâni in urmă 20

Adrian Mititelu jr. nu a trecut cu vederea declarația lui Mihai Rotaru și vine cu o replică la adresa rivalului din Bănie. Acționarul majoritar al Universității a afirmat în direct la ProSport Live că s-a tras linie în privința orgoliilor dintre cele două echipe ale orașului Craiova, întrucât numărul de spectatori prezenți la meciuri spune clar de partea cui sunt oltenii.

Etapa viitoare, duminică, 3 octombrie, U Craiova 1948 și Universitatea Craiova se vor întâlni direct, într-un duel care se anunță aprig, atât pe teren cât și în afara lui.

După declarația lui Mihai Rotaru, Adrian Mititelu jr. nu a ezitat să-i răspundă omologului său pe care îl atenționează că va veni, în curând, nota de plată pentru tot răul pe care l-a îndurat familia sa.

Adrian Mititelu jr. îi răspunde lui Mihai Rotaru

Acesta îl contrazice și în ceea ce privește numărul de spectatori prezenți la partidele disputate de formația pe care o patronează.

„Țin să îi reamintesc lui Rotaru ca aici nu suntem la ANRP, unde își supraestima despăgubirile prin dosare, ci suntem la fotbal. Să își potolească prostul obicei de a supraestima numărul spectatorilor care vin la CSU!

A vândut 6.000 de abonamente cu 20 de lei. La meciul lor cu Sepsi nu au fost 10.000 de oameni, cum nici la meciul nostru cu Steaua nu au fost 6.000. Am avut 8.000 de spectatori la meciul cu Steaua, cu tot cu loje. Deocamdată media de spectatori ne este favorabilă. Suntem peste ei!

Linia se va trage la sfârșitul sezonului, nu după 9 etape. 7 ani s-au distrat singuri prin Craiova și prin Liga 1, dar s-a terminat. Karma și Dumnezeu o să îi bată la ușă lui Rotaru cât de curând.

Nota de plată pentru răul făcut familiei mele și suporterilor echipei Universitatea Craiova o să o primească când îi va fi lumea mai dragă. Îi propun să își mai facă o asociație – Asociația Pentru Protecția Numărului de Spectatori”, a declarat Adrian Mititelu potrivit GSP.

Mihai Rotaru crede că s-a tras linie în privința rivalității: „Mi-am dorit să se spulbere acest mit, de-asta spuneam că vreau să intre în Liga 1”

Patronul echipei Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a spus în cadrul ProSport Live că jucătorii săi sunt mult mai iubiți în oraș decât cei ai lui FCU, care nu au parte de o susținere foarte importantă la jocurile de pe teren propriu.

Acesta a menționat că și-a dorit ca trupa lui Adrian Mititelu să revină în Liga 1, pentru a spulbera mitul spectatorilor.

„Nu e un meci de orgoliu cu cealalaltă Craiova. S-a văzut că s-a tras o linie. Am jucat cu Sepsi luni și am avut 10.000 de spectatori, la ora 21, iar ceilalți, cu FCSB-ul la ora 20, cu 5500 – 6000 de spectatori. De-asta spuneam că îmi doresc să vină în Liga 1, pentru a se spulbera acest mit cu suporteri mai mulți sau mai puțini”, a declarat Mihai Rotaru.

Acesta a vorbit și despre șansele la titlu ale echipei sale, fiind convins că elevii lui Laurențiu Reghecampf au toate motivele să spere la trofeul de campioni.

„Fără discuții, ne batem la titlu! Realistic vorbind, anul trecut aveam 8 puncte în față după 10 etape, anul ăsta suntem pe locul 9 după 9 etape, cu 12 puncte. La 11 puncte distanță. Deci dacă recuperăm până la sfârșitului 3 puncte, rămân 4 puncte între noi și liderul Ligii 1”, a declarat Mihai Rotaru la ProSport Live.

 

The post Adrian Mititelu jr., replică devastatoare după declarația lui Mihai Rotaru de la ProSport Live: „Karma și Dumnezeu o să îi bată la ușă cât de curând” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă