Adrian Mititelu Jr., motivație în plus pentru jucătorii Craiovei înainte de meciul cu Rapid: „Oferim primă dublă sau chiar triplă”. Declarație fair-play despre giuleșteni: „Mi-ar conveni să promoveze alături de noi”

3 săptămâni in urmă 15

Adrian Mititelu Jr., finanțatorul echipei FC U Craiova, în lipsa tatălui său, a prefațat meciul cu Rapid și a anunțat prime uriașe pentru jucătorii lui Eugen Trică.

Meciul dintre FC U Craiova și Rapid se va disputa luni, 19 aprilie, de la ora 21:00, pe Stadionul „Ion Oblemenco”, în cadrul etapei a patra din play-off-ul Ligii 2. Partida va fi transmisă în format LIVE TEXT pe Liga2.ProSport.ro.

Înaintea acestei întâlniri, Rapid și FC U Craiova se află la egalitate de puncte, 42 la număr, în fruntea clasamentului Ligii 2.

Adrian Mititelu Jr., înainte de FC U Craiova – Rapid

„Rapid e pe val în Liga 2, e echipa momentului, are cinci victorii la rând. Va fi un meci foarte greu. O victorie a noastră ne-ar aduce foarte multe șanse de promovare. Este o partidă grea, trebuie să fim concentrați. Cred că putem învinge Rapidul. Acel 5-0 din sezonul regulat a fost de vis, reușești așa ceva o dată la cinci ani. Aș fi mulțumit și cu un 1-0 diseară, gol în minutul 90+3”, a spus Adrian Mititelu Jr., pentru GSP.

În ceea ce privește primele de joc pentru meciul cu Rapid, Adrian Mititelu Jr. s-a ferit să ofere sume concrete, însă a asigurat că fotbaliștii lui Eugen Trică vor încasa mai mulți bani pentru o posibilă victorie cu Rapid. De asemenea, acesta a explicat ce a adus în plus, în cadrul echipei, antrenorul Eugen Trică.

„Noi oferim prime la fiecare victorie. La meciuri importante oferim primă dublă sau chiar triplă. La acest capitol sunt discret însă, nu vreau să spun nicio sumă, pentru că se va interpreta.

Eugen Trică a adus imboldul de care era nevoie la echipă, este un foarte bun motivator, fanii și jucătorii îl iubesc. Cred ca este omul potrivit pentru obținerea promovării”, a mai spus patronul Craiovei.

Adrian Mititelu Jr. a dat dovadă de fair-play înaintea întâlnirii cu Rapid și i-a felicitat pe adversarii din Capitală și chiar a afirmat că și-ar dori ca giuleștenii să promoveze în Liga 1, alături de FC U Craiova, desigur.

„Îi felicit pe cei de la Rapid pentru seria foarte bună din ultima perioadă, bravo lor, dar victoriile lor se vor opri acum! Mi-ar conveni dacă Rapid ar promova alături de noi. Fotbalul românesc are nevoie de aceste două cluburi de tradiție”, a mai spus Adrian Mititelu Jr.

The post Adrian Mititelu Jr., motivație în plus pentru jucătorii Craiovei înainte de meciul cu Rapid: „Oferim primă dublă sau chiar triplă”. Declarație fair-play despre giuleșteni: „Mi-ar conveni să promoveze alături de noi” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă