Adrian Mititelu Jr. le bate obrazul suporterilor: „E o prostie! Vreau să dispară acest zvon”

2 luni in urmă 1

Adrian Mititelu Jr., patronul interimar al echipei FC U Craiova, i-a contrazis pe suporterii care i-au transmis că cei din conducerea clubului nu își doresc cu adevărat promovarea în Liga 1.

FC U Craiova ocupă locul secund în clasamentul Ligii 2, cu 31 de puncte, la un punct distanță de liderul ASU Poli Timișoara, dar având cu un meci mai puțin și fiind la egalitate de puncte cu următoarele trei clasate: Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Farul Constanța și Dunărea Călărași.

FC U Craiova nu a reușit să câștige ultimele trei meciuri din campionat, înregistrând un egal cu Concordia Chiajna, scor 0-0, un eșec cu CS Mioveni, scor 1-2, și înfrângerea cu U Cluj, scor 0-1.

Adrian Mititelu Jr. mesaj pentru suporterii lui FC U Craiova

Ultimele trei rezultate l-au demis pe antrenorul Ovidiu Stîngă, iar locul său pe banca tehnică va fi luat de către Eugen Trică.

Adrian Mititelu Jr. le-a transmis suporterilor că nu se pune problema ca cei din conducere să nu își dorească promovarea și a motivat prin investițiile pe care al trebui să le repete în sezonul viitor, în cazul ratării promovării.

„Avem un buget foarte mare pentru anul acesta. Unii suporteri ne aprostofează că nu ne dorim să promovăm. Încă un an de Liga 2 ne-ar costa la fel de mult. Deci vreau să dispară acest zvon că cei din conducere nu vor să promoveze”, a spus Adrian Mititelu Jr., la Pro X.

Adrian Mititelu Jr., despre plecarea lui Ovidiu Stîngă și revenirea lui Eugen Trică

După un an petrecut pe banca lui FC U Craiova, Eugen Trică a plecat în vara anului 2020 și revine acum, după șapte luni, în Bănie.

„Nu este vorba despre dezamăgire, este presiune mare din partea suporterilor la Craiova. Din cauza celor trei eșecuri am considerat că Ovidiu Stîngă trebuie să plece. A fost o decizie de comun acord și cred că a fost cea mai bună.

În vara anului trecut, a fost o neînțelegere între ei (n.r. Mititelu și Trică) și s-a luat hotărârea ca echipa să se despartă de Eugen Trică. Acum contează numai ce va urma. Această echipă are mare încredere în Eugen Trică și Mircea Bornescu. Eu zic că un antrenor care cunoaște această ligă poate să gestioneze mai bine lucrurile”, a mai spus Adrian Mititelu Jr.

The post Adrian Mititelu Jr. le bate obrazul suporterilor: „E o prostie! Vreau să dispară acest zvon” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă