Adrian Mititelu jr: "Karma și Dumnezeu o să îi bată la ușă lui Rotaru cât de curând"

3 săptămâni in urmă 22

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Academica Clinceni, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Primul care a lansat atacul a fost Mihai Rotaru, acţionarul celor de la Universitatea, convins că majoritatea suporterilor care iubesc fotbalul în Craiova sunt de partea echipei sale.

Adrian Mititelu jr. i-a răspuns lui Mihai Rotaru. "Karma și Dumnezeu o să îi bată la ușă lui Rotaru cât de curând"

Replica lui Adrian Mititelu jr nu a întârziat să vină şi este una acidă, cu trimitere la banii dintre dosarele de retrocedări pe care i-a făcut Rotaru.

Țin să îi reamintesc lui Rotaru ca aici nu suntem la ANRP, unde își supraestima despăgubirile prin dosare, ci suntem la fotbal. Să își potolească prostul obicei de a supraestima numărul spectatorilor care vin la CSU!

A vândut 6.000 de abonamente cu 20 de lei. La meciul lor cu Sepsi nu au fost 10.000 de oameni, cum nici la meciul nostru cu Steaua nu au fost 6.000. Am avut 8.000 de spectatori la meciul cu Steaua, cu tot cu loje. Deocamdată media de spectatori ne este favorabilă. Suntem peste ei!

Linia se va trage la sfârșitul sezonului, nu după 9 etape. 7 ani s-au distrat singuri prin Craiova și prin Liga 1, dar s-a terminat. Karma și Dumnezeu o să îi bată la ușă lui Rotaru cât de curând.

Nota de plată pentru răul făcut familiei mele și suporterilor echipei Universitatea Craiova o să o primească când îi va fi lumea mai dragă. Îi propun să își mai facă o asociație - Asociația Pentru Protecția Numărului de Spectatori”, a declarat Adrian Mititelu jr pentru GSP.ro.

Mihai Rotaru crede că ultimele meciuri din Bănie au arătat care echipă are mai mulţi suporteri

"Nu e un meci de orgoliu cu cealalaltă Craiova. S-a văzut că s-a tras o linie. Am jucat cu Sepsi luni și am avut 10.000 de spectatori, la ora 21:00, iar ceilalți, cu FCSB-ul la ora 20:00, au avut 5.500 - 6.000 de spectatori. De asta spuneam că îmi doresc să vină în Liga 1, pentru a se spulbera acest mit, cu suporteri mai mulți sau mai puțini.

Fără discuții, ne batem la titlu! Realistic vorbind, anul trecut aveam 8 puncte în față după 10 etape, anul ăsta suntem pe locul 9 după 9 etape, cu 12 puncte. La 11 puncte distanță. Deci dacă recuperăm până la sfârșitului 3 puncte, rămân 4 puncte între noi și liderul Ligii 1", a spus Mihai Rotaru pentru Prosport Live.

Etichete: mihai rotaru , adrian mititelu jr , u craiova 1948 - universitatea craiova
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă