Adrian Mititelu Jr. e apărat de un patron din Liga 1: „Nu e huligan! Atunci să îl suspende și pe Săpunaru vreo 6 etape”

1 lună in urmă 16

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021, 19:22 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 19:22

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, sare în apărarea lui Adrian Mititelu Jr., după ce conducătorul lui FCU Craiova a primit interdicție pe stadioanele din România. 

Adrian Mititelu jr., patronul FCU Craiova, a fost sancționat de jandarmi cu interzicerea accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de un an, în urma incidentului de la meciul cu Rapid (0-0), disputat luni seară, la Mioveni. Valeriu Iftime crede că decizia a fost una mult prea drastică. 

Valeriu Iftime îi ia apărarea lui Adrian Mititelu Jr.: „Nu e un huligan”

„Este prea drastică o asemeanea suspendare, nu știu exact ce s-a întâmplat acolo, dar mi se pare foarte drastică suspendarea lui, pentru că nu e un huligan. Pe de altă parte, e un conducător, nu îl poți suspenda din club. Doar dacă strânge de gât pe cineva, vreun arbitru, atunci este un pericol evident. 

Copilul ăsta de la Craiova nu este un pericol evident. El este expresiv și un pic mai vulcanic, pentru că e tânăr și vrea să se întâmple ceva, toți avem apucături din acestea. Dar să îl dai afară din stadion, mi se pare cea mai mare prostie. Sper că se va reveni asupra acestor decizii. 

Dacă era de suspendare, trebuia să îi dea și lui Săpunaru vreo 6 etape. A suspenda un patron sau un șef de club este o mare greșeală, pentru că îi descurajezi să mai rămână în fotbal”, a spus Valeriu Iftime, la Sport Total FM.

Cristian Săpunaru, căpitanul Rapidului, a fost fotbalistul care s-a certat cu cei din delegația lui FCU Craiova.

VIDEO Adrian Mititelu Jr., după scandalul de la Rapid - FCU Craiova 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Flavius Stoican, detalii despre plecarea de la FCU Craiova: „Gestul lui Mititelu Jr. m-a impresionat, n-a fost de acord cu asta

EXCLUSIV Plan SF la Dinamo: Zăvăleanu promite venituri de 20 de milioane €!

Playtech: BOMBĂ! Gigi Becali a avut dreptate! Anamaria Prodan a dat cărțile pe față și se căiește acum


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă