Adrian Mititelu jr. a reacționat după ce Adrian Mutu a fost propus pentru funcția de selecționer al României

2 luni in urmă 32

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

Printre variantele de înlocuitor propuse în ultima perioadă a fost și Adrian Mutu, actualul antrenor de la U Craiova 1948, pe care Cornel Dinu îl consideră cu ”o clasă peste” Mirel Rădoi.

Adrian Mititelu jr., patronul clubului care l-a instalat pe Adrian Mutu pe banca tehnică în această vară, a reacționat după propunerea lui Cornel Dinu, anunțând că își dorește ca antrenorul să rămână la U Craiova 1948.

Mai întâi să facă performață la Craiova și după aceea să meargă la națională. Mutu are contract cu noi pe doi ani. Eu nu aș vrea să fiu pus în această postură (n.r.: dacă vine o ofertă de la echipa națională). Noi suntem ultra mulțumiți de munca depusă de Mutu la echipă și de sistemul de joc impus”, a declarat Adrian Mititelu jr., la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Adrian Mutu a lucrat la Federație chiar până în primăvara acestui an. Fostul mijlocaș a condus echipa națională de tineret în ultima parte a preliminariilor și la Campionatul European din Ungaria, unde România U21 a încheiat pe trei grupa cu Germania, Olanda și Ungaria, neînvinsă.

Etichete: adrian mutu , cornel dinu , selectioner romania , adrian mititelu jr , antrenor u craiova 1948
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă