Adrian Mititelu JR. a „intrat” în jucătorii lui FC U Craiova! Ce a făcut la pauza meciului cu Concordia Chiajna | FOTO EXCLUSIV

1 lună in urmă 1

Adrian Mitielu JR. își ia în serios rolul de patron al echipei FC U Craiova! La pauza meciului Concordia Chiajna – FC U Craiova, din Liga 2, fiul lui Adrian Mititelu a fost surprins mergând în vestiarul jucătorilor.

După primele 45 de minute ale meciului Concordia Chiajna – FC U Craiova, tabela de marcaj arăta scorul de 0-0.

Adrian Mititelu JR. a devenit patronul clubului FC U Craiova, după ce tatăl acestuia, Adrian Mititelu, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, în cazul transferului lui Mihai Costea de la FC U Craiova la FCSB.

Adrian Mititelu JR. a „intrat” în jucătorii lui FC U Craiova

Meciul cu Concordia Chiajna ar fi trebuit să fie unul facil, pentru FC U Craiova, având în vedere pozițiile din clasament ale celor două echipe. Însă, nu a fost așa, la pauza meciului, scorul partidei fiind 0-0.

Vizibil nemulțumit de jocul prestat de echipa sa, la pauza meciului, Adrian Mititelu JR. a fost surprins, de ProSport, mergând în vestiarul jucătorilor, cel mai probabile pentru a-i capacita pe fotbaliști să marcheze în a doua jumătate a meciului. La scurt timp, patronul formației oltene s-a întors în tribuna stadionului din Chiajna.

The post Adrian Mititelu JR. a „intrat” în jucătorii lui FC U Craiova! Ce a făcut la pauza meciului cu Concordia Chiajna | FOTO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă