Adrian Mititelu Jr. a dezvăluit ce a făcut la pauza meciului cu Chiajna când s-a dus spre vestiare + Ce spune despre revenirea pe „Oblemenco” | VIDEO

2 luni in urmă 3

FC U Craiova a remizat, 0-0, în deplasare, contra ilfovenilor de la Concordia Chiajna, în etapa 17 a Ligii 2. După fluierul final, Adrian Mititelu Jr. a dezvăluit ce a făcut, la pauza meciului, când a mers spre vestiare.

FC U Craiova se află pe primul loc din Liga 2, cu 31 de puncte obținute după 15 meciuri jucate.

În timp ce Concordia Chiajna, se situează pe poziția 14, cu 17 puncte.

Adrian Mititelu Jr. a dezvăluit ce a făcut la pauza meciului cu Chiajna când s-a dus spre vestiare

Fiul lui Adrian Mititelu susține că nu a intrat în vestiarul jucătorilor, la pauza meciului cu Concordia Chiajna. Însă, a mărturisit că, la antrenamente, vorbește cu fotbaliștii.

Cât despre revenirea, lui FC U Craiova, pe stadionul „Ion Oblemenco”, Adrian Mititelu Jr. spune că este un lucru normal ca orice echipă craioveană să joace pe arena din Bănie.

„Nu am fost (n.r. la vestiar), ci la zona aceea 0. Cu băieții vorbesc mereu la antrenamente, dar, la vestiar, este treaba antrenorului să vorbească.

Un egal echitabil, ținând cont că a fost un meci foarte greu. Suntem pe locul 1, la trei puncte de locul 2. Sperăm să continuăm pe drumul acesta, să promovăm la finalul anului. Suntem neînvinși, asta arată că avem un lot foarte puternic și sunt sigur că, cu puțin noroc, puteam să învingem, astăzi. Faptul că tatăl meu a fost arestat nu a influențat cu nimic echipa. Jucătorii se antrenează, financiar stăm foarte bine. Jocul va crește de la meci la meci.

Este un lucru normal să jucăm pe Omblemenco, nu este nicio victorie. Orice echipă din Craiova poate să joace pe Oblemenco, este un stadion public. Sper să spargem gheața și să învingem”, a declarat Adrian Mititelu Jr, la finalul meciului cu Concordia Chiajna.

The post Adrian Mititelu Jr. a dezvăluit ce a făcut la pauza meciului cu Chiajna când s-a dus spre vestiare + Ce spune despre revenirea pe „Oblemenco” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă