Adrian Mititelu Jr. a cedat nervos după FC U Craiova – Rapid. „Mor de inimă! E o rușine!”

4 săptămâni in urmă 49

FC U Craiova a învins Rapid în play-off-ul Ligii a 2-a, scor 1-0, dar Adrian Mititelu Jr. a cedat nervos la adresa arbitrajului.

După ce Eugen Trică a răbufnit la adresa modului în care centralul Lucian Rusandru a arbitrat meciul FC U Craiova – Rapid, scor 1-0, acum a venit și rândul lui Adrian Mititelu Junior.

Adrian Mititelu Junior nu a fost de acord cu decizia luată de arbitrul Lucian Rusandru în ceea ce privește cartonașul roșu acordat lui Lorenzo Paramatti, pentru o presupusă lovitură cu cotula supra lui Rareș Lazăr.

Adrian Mititelu Jr. a cedat nervos după FC U Craiova – Rapid

„Este o rușine ce s-a întâmplat cu arbitrul. Nu este normal ca noi să investim atâția bani în fotbal, să ne dorim de 10 ani să intrăm în Liga 1 și să îi dai cartonaș roșu lui Paramatti fără să atingă jucătorul. O asemenea decizie poate influența foarte mult promovarea. Este inadmisibil așa ceva, să-i dai roșu. Nu e posibil, să-i fie rușine arbitrului.

Tremur de emoții, a doua repriză am trăit-o aproape de banca de rezerve. Este prea mare presiunea pe umerii noștri, dorința este și ea prea mare. Greșeala este omenească, dar când este doar în defavoarea ta, scuzați-mă, dar nu se poate așa ceva.

Am încercat să fim cât mai diplomați, dar nu este posibil, gândiți-vă acum să fi pierdut două puncte pentru că el îi dă roșu lui Paramatti, deși nu are contact cu jucătorul. Avem nevoie de arbitri de Liga 1, poate chiar de UEFA.

Nu cred în conspirații, nu vreau să vorbesc despre jocuri de culise, dar vreau să fie mai atenți arbitrii. Să fie obiectivi. Am aș fi putut să fiu aici și să plâng cu voi pentru că mi-a luat două puncte arbitrul. Nu e normal, mor de inimă, a declarat Adrian Mititelu junior.

Adrian Mititelu Jr., mulțumit de echipa sa după victoria cu Rapid

Fiul lui Adrian Mititelu a comentat și în legătură cu evoluția echipei sale din meciul cu FC U Craiova, după ce oltenii au devenit lideri în play-off-ul Ligii a 2-a. „E o victorie extrem de mare, nu mare. Băieții sunt de felicitat. Să bați Rapidul în 10 oameni aproape o repriză este un sentiment incredibil.

Victoria este pe deplin meritată, în niciun moment al jocului nu a arătat Rapid că poate să ne învingă, nici în 10 oameni”, a declarat Adrian Mititelu junior.

The post Adrian Mititelu Jr. a cedat nervos după FC U Craiova – Rapid. „Mor de inimă! E o rușine!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă