Adrian Mititelu, enervat de o afirmație a lui Victor Angelescu: „Mi s-a urcat sângele la cap când l-am auzit. S-a umflat în pene, a început să cânte!”

6 zile in urmă 30

Articol de GSP - Publicat joi, 22 septembrie 2022, 20:23 / Actualizat joi, 22 septembrie 2022 20:23

Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FCU Craiova, continuă disputa cu rivalii de la Rapid. De această dată l-a criticat pe Victor Angelescu, acționarul minoritar al clubului giuleștean. 

Incidentele de la finalul meciului FCU Craiova - Rapid, disputat pe 10 septembrie, continuă să aibă ecouri. Ieri, Victor Angelescu i-a acuzat pe olteni de premeditare și de proastă organizare. Adrian Mititelu a reacționat virulent.

Ce a spus la audieri observatorul de la FCU Craiova - Rapid, singurul care a consemnat incidentele în raportul de joc

FCU CRAIOVA - RAPID

Ce a spus la audieri observatorul de la FCU Craiova - Rapid, singurul care a consemnat incidentele în raportul de joc

Adrian Mititelu, replică pentru Victor Angelescu: „S-a umflat în pene!”

„Mi s-a urcat sângele la cap. El era foarte liniștit până acum. S-a mai împăunat puțin de când are un asemenea partener, pe domnul Șucu. Acum e mai guraliv, a început să ne certe. 

Trage concluzii pripite și nefondate. El nu a fost la meci. Eu am avut o întâlnire cu domnii Niculae și Șucu, i-am așteptat la stadion, am avut o discuție interesantă, toată lumea a fost fericită. Nici vorbă de premeditare sau de nebuniile pe care le înșiră. 

Merg pe seama tinereții și a faptului că e puțin umflat în pene de evoluția bună a Rapidului”, a spus Adrian Mititelu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Adrian Mititelu: „Săpunaru a fost vinovat!”

„Toate au început de la domnul Săpunaru. Domnul Angelescu nu are bărbăția să recunoască că Săpunaru a greșit. Eu îl acuz de o lipsă de respect față de clubul nostru. Sunt de acord că am avut probleme în organizarea meciului, dar să ne acuzi de rea voință deja este prea mult”, a concluzionat Adrian Mititelu. 

Dacă vorbim de organizare, domnul Angelescu ar trebui să vorbească de ce se întâmplă în Giulești. Cei de la club mi-au spus că a fost ceva incredibil la ultimul meci... Nu vreau să mă vait, să fac cum a fîăcut el. Nu și-au schimbat năravul. Aceiași oameni, aceleași apucături ca în trecut
- Adrian Mititelu, finanțator FCU Craiova

VIDEO Motivul pentru care Adrian Mititelu l-a vândut pe Compagno la FCSB: „Mi-am dat seama că am greșit! Nu trebuia să judec cu sufletul”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

I-a cerut lui Dică un alt post în teren » Reacția antrenorului: „Da, are dreptate”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă