Adrian Mihalcea, sceptic la faptul că Mircea Rednic poate face minuni la Dinamo: ”Situația este la fel de periculoasă!”

2 săptămâni in urmă 16

  • Preliminarii CM: Kazahstan - Finlanda, marți, 17:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Anglia - Ungaria, marți, 21:45, Digi Sport 1

Totuși, Adrian Mihalcea, fostul jucător de la Dinamo consideră că Rednic nu poate face minuni în Ștefan cel Mare și are nevoie să facă o campanie serioasă de transferuri.

Adrian Mihalcea, sceptic la faptul că  Mircea Rednic poate face minuni la Dinamo: ”Situația este la fel de periculoasă!”

Adrian Mihalcea este de părere că lotul lui Dinamo nu este unul competitiv, iar ”câinii” nu pot avea o prestație decentă în această situație.

Fostul jucător al lui Dinamo este de părere că principalul obiectiv al ”câinilor” și al lui Rednic din acest sezon îl reprezintă salvarea de la retrogradare.

Din punct de vedere sportiv, situația este la fel de periculoasă, sunt într-o poziție de retrogradare. Prin experiența lui Mircea Rednic și prin transferuri cred că vor reuși să se ridice din acea zonă. Obiectivul pentru acest an este salvarea de la retrogradare.

După două-trei săptămâni își poate pune amprenta, dar lotul trebuie îmbunătățit. Deocamdată lotul nu arată a fi competitiv. E nevoie de jucători care trebuie să știe să joace sub presiune. E o problemă de lot, de echipă”, a declarat Adrian Mihalcea la PRO X.

Primul transfer făcut de Rednic la Dinamo

Mircea Rednic a revenit la Dinamo și a anunțat încă din primele zile că mai are nevoie de jucători.

Prioritățile echipei erau un atacant și un fundaș dreapta, însă primul fotbalist pe care Dinamo îl va legitima după schimbarea staff-ului tehnic este un mijlocaș central, francezul de 28 de ani Michel Espinosa.

Adus inițial în probe, Michel Espinosa l-a convins pe Mircea Rednic, potrivit Doardinamo.ro, și va semna un contract cu gruparea din ”Ștefan cel Mare”.

Aceeași sursă transmite că Michel Espinosa ar putea debuta chiar la primul meci disputat de Dinamo după pauza pentru meciurile echipelor naționale, cel cu Gaz Metan Mediaș.

Michel Espinosa a jucat, de altfel, deja pentru Dinamo, însă în amicalul cu Petrolul Ploiești. Mijlocașul de 28 de ani va semna din postura de jucător liber de contract, căpătată după despărțirea de Botev Plovdiv, care a avut loc în luna iulie.

Fost internațional francez U18, Michael Espinosa a mai evoluat de-a lungul carierei în Franța, la Toulouse B, Clermont Foot, Stade Lavallois, SC Lyon, Croația, la NK Astra, și Bulgaria, pentru Botev Plovdiv.

Etichete: liga 1 , dinamo , mircea rednic , adrian mihalcea
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă