Adrian Mihalcea, încântat de jocul și victoria Unirii Slobozia cu Unirea Dej: ”Nu se supăra nimeni dacă era 6-1. Jos pălăria pentru atitudine, pentru joc.” Cum i-a caracterizat pe adversari și mesajul pentru contestatari

2 luni in urmă 32

Unirea Slobozia a început cu dreptul noul sezon al Ligii a 2-a. În prima etapă, pe terenul Unirii Dej, a reușit să se impună cu 2-0, grație reușitelor lui Cristian Mustacă, din minutele 36 și 67. Antrenorul Adrian Mihalcea a comentat cele întâmplate în confruntarea de la Dej, imediat la finalul partidei, pentru Liga2.ro.

Adrian Mihalcea, fericit: ”Sunt mulțumit de atitudinea băieților, au înțeles mesajul”

E mulțumit de ce a văzut, de atitudinea jucătorilor și de modul în care au pus în aplicare strategia lui. A apreciat și faptul că Unirea Slobozia a avut mai multe ocazii de gol și mai putea înscrie în alte câteva rânduri, atât în prima parte, cât și în repriza a doua.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post Adrian Mihalcea, încântat de jocul și victoria Unirii Slobozia cu Unirea Dej: ”Nu se supăra nimeni dacă era 6-1. Jos pălăria pentru atitudine, pentru joc.” Cum i-a caracterizat pe adversari și mesajul pentru contestatari appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă