Adrian Mihalcea, declarație optimistă în privința lui Dinamo: „Poate trece peste perioada aceasta!”

1 săptămână in urmă 8

Dinamo trece prin momente cumplite, atât din punct de vedere financiar, cât și cel sportiv. Însă, Adrian Mihalcea, fost antrenor la Dinamo și actual la Unirea Urziceni, vede cu ochi buni viitorul formației din „Ștefan cel Mare”.

În ultimul meci din play-out, Dinamo a fost învinsă în mod categoric de Gaz Metan, 1-4.

Dinamo se află pe locul 9 din play-out-ul Ligii 1, cu 15 puncte.

Adrian Mihalcea, declarație optimistă în privința lui Dinamo

Deși este conștient de faptul că Dinamo riscă să retrogradeze, Adrian Mihalcea consideră că formația bucureșteană se va redresa și va trece peste situația nefastă din prezent.

„Sunt într-o situație dificilă în momentul de față. Parcă și în anii trecuți au fost astfel de situații, dar nu ca acum. Nici când am fost eu antrenor nu era o perioadă cu așa de multe meciuri fără victorie.

Dinamo are putere, are jucători, poate trece peste perioada aceasta. Oricum, diferența este mică față de locurile de baraj din play-out. Îmi e greu să și spun ceva…”, a declarat Adrian Mihalcea, la finalul partidei Unirea Urziceni – Petrolul, 1-1.

Întrebat dacă s-a așteptat ca Dinamo să ajungă să se lupte pentru salvarea de la retrogradare, Adrian Mihalcea a răspuns ferm: „Nu! Dar sunt perioade în viața unor echipe. Jos pălăria pentru oamenii din DDB, fac eforturi supraomenești, ar fi dispărut această echipă dacă nu ar fi fost ei. Sportiv, mai trebuie lucrat. Depinde de ei. Dacă stăteau la mâna rezultatelor, era o problemă. Așa, depind de rezultatele lor”.

„Țețe” Moraru, dezamăgit de situația de la Dinamo

Dumitru „Țețe” Moraru (64 de ani), fost portar la Dinamo în perioada 1981-1989, s-a declarat îngrijorat de situația din cadrul clubului din „Ștefan cel Mare” și i-a criticat pe cei din conducere.

„E un dezastru acolo, e cea mai mare rușine din istoria clubului. În ultima perioadă s-au perindat oameni care au distrus Dinamo, n-au fost profesioniști nici antrenorii, nici cei din conducere, fiecare și-a văzut de treaba lui.

Dacă retrogradează, ar fi o mare rușine, un dezastru! I-au mai salvat suporterii, care au făcut lucruri minunate, dar s-au și implicat foarte mult la echipă, ceea ce nu știu dacă a ajutat.

Mă doare inima de ce se întâmplă! Cred că nu am mai fost la stadion de vreo 4 ani. Echipa joacă extraordinar de slab, poate la baraj să scape de retrogradare, mai sunt câteva etape, însă au meciuri foarte grele în continuare”, a spus Dumitru „Țețe” Moraru, potrivit GSP.

The post Adrian Mihalcea, declarație optimistă în privința lui Dinamo: „Poate trece peste perioada aceasta!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă