Adrian Luminiţă, cuprins de regrete după ce şi-a ucis fără milă soţia, în Italia: "Plânge în fiecare zi, are inima frântă"

1 lună in urmă 26

De Veronica Micu.
Publicat: 31.01.2021, 11:22.
Actualizat: 31.01.2021, 11:24

Adrian Luminiţă şi-a înjunghiat soţia, pe Mădălina, până la moarte. Crima oribilă a avut loc în Italia, la începutul lunii decembrie, după ce tânăra de 32 de ani ar fi refuzat să se întoarcă în România. Aflat la închisoare, în Pisa, bărbatul este curprins de remuşcări şi plânge în fiecare zi. 

Adrian Luminiţă este măcinat de regrete, după ce şi-a ucis soţia, în Italia

Galerie (3)

Adrian Luminiţă, cuprins de regrete după ce şi-a ucis cu sălbăticie soţia, în Italia: Plânge în fiecare zi, are inima frântă

iltirreno.gelocal.it

Românul de 39 de ani este curpins de regrete.

Adrian este internat la secția de psihiatrie a penitenciarului din Pisa, plânge şi nu are linişte, după fapta oribilă pe care a comis-o.

"Plânge în fiecare zi, are inima frântă și nu poate înțelege cum și-a putut înjunghia soția până la moarte", scrie La Nazione.

Adrian Luminiță le-a povestit procurorilor italieni de ce și-a omorât soția, pe Mădălina, în dimineaţa zilei de 7 decembrie, la Pescia Fiorentina, o localitate din regiunea Grosseto, Italia.

Bărbatul ar fi mărturisit că se săturase de viața din Italia și voia să se întoarcă în România.

Cei doi ar fi început să se certe din acest motiv şi totul a escaladat până în momentul în care botoșăneanul a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o pe Mădălina de zece ori.

lanazione.it

Adrian nu a putut explica ce s-a întâmplat.

"A avut un acces de furie. S-au iubit foarte mult și gelozia nu are nimic de-a face. Singurul moment în toți anii lor de logodnă și căsătorie a fost acesta: el a vrut să se întoarcă să lucreze acasă, în timp ce ea voia să rămână în Italia unde îi era bine şi se integrase în societate", a declarat avocatul românului.

Apărătorul lui Adrian Luminţă a confirmat faptul că şi clientul lui a fost rănit, ceea ce arată faptul că între el şi soţia lui a avut loc o luptă.

Bărbatul a fost rănit cu cuţitul în gât și abdomen.

lanazione.it

Cu toate acestea, spune avocatul, Adrian "şi-a mărturisit fapta şi şi-a asumat toate responsabilitățile".

După ce şi-a omorât soţia, Adrian ar fi încercat să foc casei

Mădălina a fost ucisă într-o vilă de care soţii Luminiţă se îngrijeau de mai mulţi ani.

După ce şi-a omorât soţia, bărbatul de 39 de ani ar fi încercat să-şi dea foc sau să incendieze casa, pentru a acoperi urmele, cele două ipoteze fiind cercetate acum de procurori.

Cert este că Adrian a fost cel care a chemat carabinierii. Vezi VIDEO de la locul tragediei.

El a fost dus sub pază la spitalul din Orbetello, cu arsuri și răni ușoare.

Urme de arsuri au fost găsite inclusiv pe covor, susţin jurnaliştii italieni.

romanca italia romanca ucisa italia romanca italia madalina luminita adrian luminita crima romani italia

ULTIMELE ȘTIRI

10:50 Șofer român de TIR șicanat pe un pod din Suedia, la un pas de o tragedie: "Când poliţistul i-a arătat filmarea, o rămas mut" 10:38 Bărbat transportat în stare gravă la spital, după ce a fost atacat de o oaie în Australia 10:13 Alertă meteo de ninsori, viscol şi polei, până luni, 1 februarie. ANM a anunţat strat de nou de zăpadă în jumătatea de nord a Moldovei 9:59 Țările europene își închid granițele, în special din cauza noii tulpini de coronavirus 9:38 Centre de vaccinare împotriva coronavirusului ţinute închise, în Dolj, din lipsă de doze de vaccin 9:20 A murit subprefectul de Timiş. Elena Popa era infectată cu noul coronavirus 9:15 Răpus de COVID, înmormântat cu alai în Olt. Familia a plimbat sicriul pe uliţe, până la biserică 9:01 Şoferi băuţi sau drogaţi, prinşi de poliţişti pe străzile din Capitală şi lăsaţi fără permis 8:58 Două persoane rănite, după un accident în care au fost implicate o maşină şi o ambulanţă 8:38 Horoscopul zilei, 31 ianuarie 2021. Taurii se îndrăgostesc și flirtează, iar Balanțele sunt foarte pasionale

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă