Adrian Ilie, invitatul săptămânii la „Prietenii lui Ovidiu”. MIERCURI, ora 20:00, pe GSP.RO

1 lună in urmă 72

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 august 2021, 16:16 / Actualizat miercuri, 25 august 2021 16:16

Adrian Ilie este invitatul din această săptămână al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. O prezență extrem de rară în mass-media românească, Adi a acceptat să vorbească despre o carieră colosală cu directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia. 

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Totul despre începuturile sale în fotbal la Craiova și mai apoi la Steaua, transferurile la Galatasaray, Valencia sau Beșiktaș. Povești din vestiare celebre, cine i-a pus porecla de „Cobra”, dar și cum a ratat un transfer cu multe zerouri la Real Madrid, vom afla miercuri seară, de la ora 20:00.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

Playtech: BOMBĂ! Acordul SECRET pentru divorțul dintre Reghe și Anamaria Prodan! Ce au decis cei doi


Top știri

Nu părăsiţi incinta!
Citiţi în continuare :)

Top video

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă