Adrian Iencsi, incident cu arbitrul de rezervă în timpul meciului Rapid – Turris! ProSport a surprins reacția antrenorului | VIDEO

2 months ago 4

Adrian Iencsi a fost implicat într-un mic incident cu arbitrul de rezervă de la meciul Rapid – Turris Oltul Turnu Măgurele, scor 1-1, în etapa a 4-a din Liga 2.

Antrenorul principal al celor de la Rapid București a lovit-o din greșeală pe Cristina Mariana Trandafir, arbitrul de rezervă delegat de CCA la partida cu Turris Oltul Turnu Măgurele din etapa a 4-a, lucru uitat de către aceasta până la finalul meciului.

Adrian Iencsi, incident cu arbitrul de rezervă în timpul meciului Rapid – Turris

Adrian Iencsi a dorit să fie gentleman, iar la finalul partidei dintre Rapid București și Turris Oltul Turnu Măgurele a așteptat-o pe Cristiana Mariana Trandafir la ieșirea de la stadion pentru a-și cere scuze, iar imaginile au fost surprinse de ProSport.

Iată delegările făcute de CCA la meciul Rapid București – AFC Turris Oltul Turnu Măgurele:

A: Lucian Rusandru (Sfântu Gheorghe) A1: Daniel Hulubei (Vaslui) A2: Adrian Vornicu (Iași) R1: Cristina Mariana Trandafir (București) Obs: Constantin Gheorghe (Suceava) și Cosmin Bojan (Târgu Mureș)

The post Adrian Iencsi, incident cu arbitrul de rezervă în timpul meciului Rapid – Turris! ProSport a surprins reacția antrenorului | VIDEO appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools