Adrian Bumbescu sare peste Liga 2 și o vede pe CSA Steaua direct pe prima ligă: „Suntem ca și intrați!”. Ce spune despre meciul cu FCSB 2: „Trebuia să fie 4-2!”

3 săptămâni in urmă 1

Adrian Bumbescu, fostul mare fundaș central al Stelei, a urmărit de la televizor meciul cu FCSB 2, scor 1-1, și este convins de faptul că echipa lui Daniel Oprița este ca și promovată în Liga 2.

CSA Steaua și FCSB 2 s-au întâlnit în cadrul etapei cu numărul 11 din Liga 3, prima din acest an, iar cele două echipe au remizat, scor 1-1, după golurile marcate de către Alexandru Buziuc, în minutul 73, și Dragoș Huiban, în minutul 90+3.

Acum antrenor în cadrul Centrului de Copii și Juniori de la CSA Steaua, Adrian Bumbescu este convins că echipa lui Daniel Oprița merita să câștige întâlnirea cu FCSB 2.

Adrian Bumbescu o vede pe CSA Steaua direct în Liga 1, după meciul cu FCSB 2

„O consider o victorie. Am preferat să văd meciul la televizor. Mi-a plăcut sportivitatea dintre cele două echipe, și-au văzut de treabă, de joc. Ei au fost puțin mai arțăgoși, dar noi ne-am urmărit scopul nostru să nu pierdem și să mergem în continuare către promovare.

Mă așteptam la mai mult de la echipa oaspete, dar eu am mai spus la interviuri că grupul pe care l-a format Oprița are câștig de cauză. Nu trebuie să ne îngrijoreze, dacă plecăm cu premisa asta mergem la tăiere sigur. Nu trebuie să ne temem de FCSB, de ce să ne temem? Dacă e să o luăm ca număr de ocazii și ca joc, am fost peste ei! Trebuia să fie 4-2 pentru noi”, a spus Adrian Bumbescu, la Digi Sport.

Suporterii steliști s-au prezentat la stadion înainte de meci și au făcut atmosferă în fața Complexului Sportiv Steaua, iar Adrian Bumbescu este convins: „Așa va fi și la Liga 1. Vorbim deja despre Liga 1, pentru că în Liga 2 suntem ca și intrați”.

The post Adrian Bumbescu sare peste Liga 2 și o vede pe CSA Steaua direct pe prima ligă: „Suntem ca și intrați!”. Ce spune despre meciul cu FCSB 2: „Trebuia să fie 4-2!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă