Adrian Ambrosie, răspuns pentru Florin Prunea după ce a fost făcut „dobitoc”. „Ne vom vedea în fața judecătorului!” | EXCLUSIV

2 luni in urmă 2

Adrian Ambrosie, vicepreședintele Comitetului Director al echipei Poli Iași, i-a răspuns prin intermediul ProSport lui Florin Prunea, după ce fostul goalkeeper l-a numit „dobitoc îmbrăcat în trening și cu munci la nas”.

Vicepreședintele Comitetului Director al grupării din Iași nu a dorit să intre într-un scandal cu fostul manager general al lui Dinamo, după ce acesta l-a jignit în cadrul emisiunii ProSport LIVE, dar i-a transmis un mesaj clar acestuia.

Adrian Ambrosie l-a dat în judecată pe Florin Prunea pentru calomnie, după ce fostul internațional român a declarat că oficialul lui Poli Iași face spălare de bani în Transnistria și Republica Moldova, iar acum așteaptă cu nerăbdare să dea ochii cu el în fața judecătorului.

Adrian Ambrosie, răspuns pentru Florin Prunea

„Am văzut ce a spus despre mine în acestă dimineață. Dar nu mă apuc să intru în jocul domnului Florin Prunea. Dânsul știe că săptămâna viitoare noi doi avem termen în procesul de calomnie pe care i l-am intentat.

La început l-am rugat frumos să înceteze cu calomniile la adresa mea, dar nu a înțeles. Apoi a spus că eu fac spălare de bani în Transnistria și în Republica Moldova. Pentru aceste acuze trebuie să aducă probe în fața judecătorilor, iar eu voi lăsa instanța să își facă datoria. Alte lucruri nu am ce sa spun despre domnul Prunea. Repet: ne vom vedea în fața judecătorului”, a spus Adrian Ambrosie pentru ProSport.

Florin Prunea a plecat cu scandal de la Poli Iași

Florin Prunea a fost demis din funcția de președinte al lui Poli Iași în 2017, înainte ca angajamentul său să expire, iar fostul portar al naționalei a acționat gruparea din Copou în judecată.

Astfel, magistrații din cadrul Tribunalului București au decis să îi dea dreptate lui Florin Prunea. Conform deciziei magistraților, fostul internațional a primit mai multe despăgubiri din partea clubului ieșean.

The post Adrian Ambrosie, răspuns pentru Florin Prunea după ce a fost făcut „dobitoc”. „Ne vom vedea în fața judecătorului!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă