Adrian Ambrosie neagă că ar vrea să revină președinte la Poli Iași: ”Nu mă întorc! Dar cred aș fi îndreptățit să fac ordine” + Mesaj pentru Ciprian Paraschiv | EXCLUSIV

4 săptămâni in urmă 22

Vicepreședintele Comitetului Director al Politehnicii Iași, Adrian Ambrosie, neagă că ar vrea să-i ia locul actualului șef al clubului, Ciprian Paraschiv.

Ambrosie a declarat că nu va reveni niciodată în prima funcție la Poli Iași și că preferă să ajute echipa din postura de membru fondator și din cea de vicepreședinte al Comitetului Director.

”Am anunțat și în Comitetul Director, vreau să ajut echipa din postura de membru fondator și de membru al Comitetului Director. Nu intenționez niciodată să mai revin în postura de președinte executiv. Și cu asta am lămurit toate speculațiile”, a declarat pentru ProSport Adrian Ambrosie.

Adrian Ambrosie neagă că ar vrea să revină președinte la Poli Iași: ”Nu mă întorc! Dar cred aș fi îndreptățit să fac ordine” + Mesaj pentru Ciprian Paraschiv

Acesta spune însă că antrenorul Daniel Pancu (care și-a reziliat între timp contractul) și președintele Ciprian Paraschiv ar trebui să facă un pas în spate: ”Din punctul meu de vedere, după declarațiile primarului orașului ar trebui să se sesizeze cei vizați, pentru că e o chestie de bun simț și de obraz.

Așa cum ai venit, în pace, în liniște, cu strângere de mână, la fel ar trebui și când e de plecat, cu liniște și pace. Și nu doar antrenorul, ci și cei care conduc clubul. Când princialul finanțator, care este Primăria, îți spune acest lucru, cred că ar trebui să intri în pământ de rușine și să vii singur să-ți prezinți demisia”.

Ambrosie a mai spus că nu vrea să revină în funcția de președinte, deși ar merita, după ce a dus echipa în play-off împreună cu Flavius Stoican. ”Dacă ar fi să se ia după meritocrație, cred că aș fi îndreptățit să vin să fac ordine la club ca președinte executiv, împreună cu Flavius Stoican, pentru că am avut cele mai bune rezultate. În plus, eu nu am fost îndepărtat din cauza acelui subiect Becali.

Pentru că dânsul a spus chiar că a glumit. Doi la mână, niciodată de când Flavius Stoican a încheiat contractul cu Poli Iași eu nu am vorbit cu el ca să revină la Iași. Deși dacă ne luăm după rezultate ar fi cel mai nimerit, pentru că a dus echipa în play-off.

Legat de președintele Ciprian Paraschiv, care a declarat că nu ar lucra cu mine, eu pot lucra cu toți cei care pun suflet și inimă pentru acest oraș. Eu sunt cel care l-a propus să vină la Iași”, a încheiat Ambrosie.

The post Adrian Ambrosie neagă că ar vrea să revină președinte la Poli Iași: ”Nu mă întorc! Dar cred aș fi îndreptățit să fac ordine” + Mesaj pentru Ciprian Paraschiv | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă