Adolescentele din tenis inspiră respect: ce au declarat Simona Halep și Ashleigh Barty

2 săptămâni in urmă 12

Luni, 03 Ianuarie 2022, ora 12:23

0 citiri

 ce au declarat Simona Halep și Ashleigh Barty

Liderul mondial Ashleigh Barty și Simona Halep, fost număr unu WTA, au fost chestionate în legătură cu prezența tot mai apăsată a adolescentelor în circuitul WTA.

Anul trecut, o o serie de jucătoare, precum Emma Răducanu, Leylah Fernandez sau Clara Tauson, au reușit performanțe remarcabile pentru vârsta lor.

"În fiecare an apar jucătoare noi care vor să îți ia locul. Au fost câteva surprize în 2021, fetele au crescut mult, ceea ce a fost bine pentru turul WTA", a spus Barty.

"Cred că este diferit de acum cinci ani. Cred că este mai deschis și adolescentele au puterea aceea suplimentară pentru a câștiga turneele mari. Este foarte greu de fiecare dată când joci. Prima rundă, a doua rundă, semifinale, nivelul este destul de asemănător.

Cred că este un lucru bun. Este un lucru pozitiv pentru tenis. Nu m-am uitat prea mult anul trecut din cauza accidentării, dar am văzut niște rezultate. Va fi destul de interesant anul acesta. Aștept cu nerăbdare", a spus Simona Halep.

Citeste si:

Încă o posibilitate de meci între Emma Răducanu și Simona Halep! Unde s-ar putea întâlni cele două

După ce a fost depistată cu Covid 19 și a ratat prezența la demonstrativul de la Abu Dhabi, Emma Răducanu își reconfigurează traseul viitor. Presa din Australia scrie că numărul 1...

Simona Halep și Emma Răducanu, atacate de una dintre cele mai atrăgatoare femei din tenis. "Nimeni nu le recunoaște pe stradă"

Barbara Schett a avut o remarcă acidă despre Simona Halep. Realizatoarea tv a spus că româncă nu este așa de cunoscută ca și celelalte jucătoare legendare din istoria tenisului....

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă