Adolescentă transportată la spital, semiconştientă, după ce s-a prăbuşit de la etajul trei al unui bloc

6 zile in urmă 14

 Arhivă Sursa foto: Arhivă

O adolescentă de 15 ani a fost transportată la spital, marţi seară, după ce ar fi căzut de la etajul al treilea al unui bloc din Piteşti. Fata a fost preluată de Ambulanţă, semiconştientă. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

MARŢI, 11 IANUARIE 2022, 19:28

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că, o tânără ar fi căzut de la etajul unui bloc. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiști, s-a stabilit că fata, o minoră de 15 ani, ar fi căzut de la etajul 3 al unui bloc. Aceasta a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital, precizează IPJ Argeş.

„În seara zilei de 11 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că o tânără ar fi căzut de la etajul unui bloc. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Piteşti, care au constatat că cele sesizate se confirmă. Din verificările preliminare, efectuate de poliţişti, s-a stabilit că fata, o minoră de 15 ani, ar fi căzut de la etajul 3 al unui bloc", a arătat sursa citată.

Se continuă verificările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă