Administratorul judiciar al lui Dinamo, dezvăluiri șocante: „Nu putea să șuteze în minge!” Anunț pentru fani: „Următoarele șase luni, decisive!”

1 lună in urmă 20

Dinamo este în continuare într-o situație foarte grea, iar administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a dat detalii despre situația în care se află „câinii”.

Zăvăleanu a subliniat că fanii din DDB chiar au salvat echipa, în contextul în care Dinamo ajunsese la datorii enorme.

Răzvan Zăvăleanu și colaboratorii acestuia au explicat în 986 de pagini cum s-a ajuns la datorii de 7,1 milioane de euro. Dinamo a intrat în insolvență din 28 iunie, iar până la finalul lunii martie trebuie aprobat planul de reorganizare al clubului.

Așa a ajuns Dinamo în colaps: „Era plătit foarte bine, dar nu putea să șuteze în minge!”

Răzvan Zăvăleanu nu înțelege nici acum sumele mari promise de spanioli și a dat exemplul antrenorului de portari, care „nu putea să șuteze în minge”.

Administratorul judiciar a subliniat că următoarele șase luni sunt decisive.

„Astăzi am fi vorbit de încă 3-4 milioane de euro datorii, dacă nu ar fi fost banii strânși de DDB și banii din drepturile TV. Jucătorii aveau o vârstă la care nu mai puteau face performanță, dar erau plătiți cu 25.000 – 30.000 de euro pe lună. Antrenorul de portari era plătit foarte bine, dar avea probleme cu picioarele și nu putea să șuteze în minge! Îți vine să râzi, dar când vezi cât s-a cheltuit cu aceste lucruri îți vine să plângi.

În mod normal, un club precum Dinamo ar trebui să trăiască fără niciun fel de probleme în Liga 1. Dar salariile mari moștenite și cheltuielile mari lăsate de spaniole sunt greu de gestionat. Următoarele 6 luni sunt decisive! E clar că acești spanioli au făcut totul după ureche și după principiul: ‘Hai să cheltuim cât mai mult, că oricum nu avem de unde să plătim’. Nu există o explicație logică pentru ce s-a întâmplat, putem doar să speculăm”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la Digi Sport.

The post Administratorul judiciar al lui Dinamo, dezvăluiri șocante: „Nu putea să șuteze în minge!” Anunț pentru fani: „Următoarele șase luni, decisive!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă